Heli20

Jeden z nejlépe napsaných příběhů, co jsem kdy četla.Od knihy se nešlo odtrhnout.

Přečteno jedním dechem.Trochu jsem se ze začátku obávala, protože poslední dvě knihy od Camilly mne velmi zklamaly (v porovnání s její původní Ericou Falckovou)…Ale naštěstí to byly obavy zbytečné.Vraha jsem ale tušila hned od začátku přinejmenším tu souvislost s vražděním.Oba hlavní hrdinové byli tak trochu psycho,ale na druhou stranu originální a neotřelí. Už se moc těším na další setkání se všemi zúčastněnými včetně psa Bosse.

Tak tahle knížka mne dostala.Ze začátku jsem se sice nemohla začíst,ale pak už to jelo.Hlavní hrdina mi zpočátku nebyl vůbec sympatický,příživník,sobec a nadutec,ale čím více se blížil závěr,tím více začínalo všechno dávat smysl.Závěr byl super.Skvěle napsaný příběh s originální zápletkou.

Tak to bylo hodně dobrý “psycho”.Závěr jsem takový opravdu nečekala.Ale četlo se to dobře,hodně napínavé .

Přijde mi,že autorka s každou další knihou píše lépe a lépe...opět napínavý příběh,kde se prolíná minulost s budoucností,do toho do hloubky propracované charakteristiky hlavních hrdinů.Hlavní hrdinka Kim je mi od začátku velice sympatická a moc jí fandím...těším se na další knihy :)

Příběh byl velice intenzivní.Člověk se sám sebe musí ptát,jaké by to bylo ocitnout se téhle situaci. Nepředstavitelné.Ale ubírám hvězdičku za zbytečně rozvleklý a dlouhý popis.Polovina stránek by, myslím, stačila.

Nechápu ze toto napsala stejná spisovatelka jako ta,co napsala sérii s Erikou Falckovou.Proste to neni jeden styl!Priznam se,knihu jsem nedocetla.Pote,co jsem došla ke scéně,jak naprosto dokonalá hlavní hrdinka pozoruje mladý libajici se par a pak si strihnou trojku ...pardon,kdybych toužila po podobném žánru,sáhnu po jiné knize.
Za mne velké zklamání,nechápu kam zmizela královna krimi a psychologicky propracovaných osobností v příbězích z předchozích knih.Hvězdičku dávám za to,ze je to Camilla Läckberg,kterou jsem dosud považovala za jednu z mých nejoblíbenějších autorek...

Na knihu už jsem netrpělivě čekala a přečetla jako vždy jedním dechem. Fascinuje mne, jak autorka dokáže brilantně popsat jednotlivé postavy, jejich myšlenkové pochody a duševní rozpoložení. Hlavní hrdinka Kate mi byla velice sympatická a svým způsobem i blízká, moc jsem jí držela palce. Závěr knihy jsem ale trochu tušila, při čtení kapitol o myšlenkách osoby pachatele, ale přesto to vůbec nevadilo.

Kniha se moc dobře četla, dobře propracované osoby, vyšetřovatelka Imogen i Ben mi byli moc sympatičtí.Závěr jsem opravdu netušila.

Už dlouho mne žádná kniha takhle nepobavila. Autorka s humorným nadhledem popisuje hledání sama sebe a myslím si, že jsem nebyla zdaleka sama, kdo se v některých kapitolách našel.Smála jsem se od začátku až do konce, ale i přes to v sobě kniha ukrývá hromadu moudrosti a ponaučení.

Za mne jednička z hvězdičkou. A upřímně,takový závěr jsem opravdu nečekala. Kniha nutí k zamyšlení.

Jedna z nejhezčích knížek,co jsem kdy četla.Mám moc ráda tuto spisovatelku...a za mne,její poslední kniha je nej.Kouzelné prostředí a dokonale do hloubky propracované charaktery všech postav.Super knížka!

Tak tohle byla naprostá bomba. Četla už jsem předchozí Znič to jméno,taky super knížka,ale tohle předčilo zatím vše,co kdy jakýkoliv český autor nebo autorka napsali. Nemohla jsem přestat číst, závěr hodně překvapivý a husí kůži mám pořád. Fakt super, jsem z knihy úplně nadšená.

Bohužel ne všechny knihy si najdou své čtenáře,tohle byla pro mne jedna z nich.
Autorka má dar popsat místo a atmosféru, děj také nebyl špatný, ale na mne to bylo moc překombinované a docela těžko se to četlo.

Tedy toto bylo obrovské zklamání ..jako by to nepsal Robert Bryndza.Nereálné,překombinované jako fantasmagorie nějakého teenagera.Ach jo:(

Napínavé, čtivé, velice zajímavá zápletka. Skvělá spisovatelka.

Mám tuhle spisovatelku moc ráda a kniha nezklamala. Pachatele jsem do konce neuhodla a oběť jsem ani trochu nelitovala.

Kniha mne velice bavila, naprosto mne fascinoval kontrast mezi úplně běžným normálním rodinným životem a tajemstvím obou manželů. Ke konci měl příběh pěkný spád. Jsem moc ráda, že kniha dopadla tak, jak dopadla už kvůli dětem.Skoro tomu ale jeden nemohl uvěřit.Těším se na další knihy od autorky.