Hoblinka komentáře u knih
"Byl velkorysý i náročný. Nebezpečný a komický. Sexy i bezpohlavní. Mužný i poťouchlý. Temperamentní i mdlý. Pedantský i bezstarostný." Krásné
Krásné. Dávám pět hvězdiček i přes ty příšerné chyby. Vážené nakladatelství, to je ostuda!
Podle téhle kuchařky se učila vařit moje babička, mamka, já a teď už i dcera.
Krásné, milé, něžné.
"Češi jsou údajně vážní až zasmušilí. Ostatně mají drsnou minulost. Ale kdesi uvnitř mají smysl pro humor jako takový žhavý uhlík, díky němuž může potrhlá radost kdykoliv vzplanout. Podle mě je to klíč k přežití jejich národa..."
Tuhle knihu nelze přečíst na jeden zátah. Všechno ostatní už tady bylo napsáno.
Až budu příště koukat na film "Zítra to roztočíme, drahoušku", musím se více soustředit na svatební fotku Stellinky a Miloše Kopeckého. Prý je to jejich opravdová svatební fotka. Strhávám hvězdičku za hrubky v textu.
Mně se to moc líbilo. Blbost, ale sranda od začátku do konce. Několikrát jsem se smála i nahlas.
Další ze soudniček z doby renesance. Příjemné počtení.
Moje první setkání s Jiřím Adamem s Dobrotína. Méně zamotané než u Oldřicha z Chlumu a méně sexu než u Oty ze Zástřizlí
Konečně vím, proč se u nás říká "Hnal ho jako financ kozu" :-)
Moc pěkné počtení, velice moudrá dáma. "Smyslem není uniformita, ale mnohost v jednotě, která ve své rozmanitosti dokáže přežít na hraně působení nerovnovážných sil."
Moje babička měla kdysi tuhle knihu v nemocnici na nočním stolku. Šel kolem pan primář a pravil: "A hele, Tři mušketýři. Tak z těch bych mohl skládat atestaci..."
Moje srdcovka z dob puberty. Jsem ráda, že jsem se k ní díky čtenářské výzvě vrátila.
Za mě nejlepší kniha z celé série. Je to červená knihovna, ale jak říká jedna kolegyně: "Dramat mám dost v soukromém životě."
Ano, je to přeslazené. Ale na dlouhé zimní večery parádní oddechovka.