horys komentáře u knih
Od začátku jsem byl vtažen do do Jasonovy mnohoreality a fandil mu, aby našel své správné místo.
Tato kniha je dobrá. Je dobrá a je to horor. Realistický horor. A kdo zná dílo Dallase Williama Mayra - Po sezoně, mi dá za pravdu.
Skvěle! A ten jazyk! Ten jazyk! Ten je hodný skvělého vypravěče.
Paráda! Uvěřitelný svět, kdy ještě teď cítím zrnka písku, jak mi skřípají mezi zuby.
Skvělé zakončení! Celá trilogie je na velmi vysoké úrovni. Pohlcující.
Lisa Rogak napsala jen životopis. Tahle kniha byla ale skutečnou jízdou životem Stephena Kinga.
Po prvních stranách jsem si říkal... vždyť je to přepsaný scénář... pak mě začalo zajímat, za jaký temný roh se tato třetí kniha z trilogie ubere... a pak už to byla jedna velká jízda. Jedním dechem. Nejlepší ze všech tří knih.
Velice krásná knížka, jak obsahem, tak zpracováním. Parádní ilustrace Santiaga Carusa. Opravdový skvost pro věrné fanoušky hororu...................včetně ceny.
Ne tak špatný námět jako zpracování s velice slabým překladem.
Není, co bych druhému dílu vytknul. Příběh pokračuje, graduje. Myslím, že na konci třetího dílu budeme koukat. Skvělé.
Příběh v příběhu, v příběhu. Skvělé doplnění Temné věže a já říkám "díky Sai"!
Co by se stalo, kdyby? Nad minulostí je lepší si jen povzdychnout. V přítomnosti žít. A budoucnost? Do té je potřeba hledět pěkně zpříma. Každé mrknutí oka je jako mávnutí motýlích křídel. Pořádně jsem tisknul palce Jakeovi a jsem rád, že pochopil, že zásahem do minulosti pořádně naštve přítomnost.
Před 10 - ti lety jsem četl Temnotu, ale tato jeho prvotina je paráda.
Nejlepší vampírská sága, jaká kdy byla napsaná. K ostatním se dál nemusím vyjadřovat.
"Hleď do jakých vod vstoupíš, neb tento krok by mohl být poslední." PH
Jedni ho milují, druzí odsuzují. Karika je prostě svůj. Soubor povídek krásně plyne, prolínají se, až nakonec zjistíte, že je o několik hodin později.
Robert Bloch napsal dobrý průměr, který neurazí. Baví a před očima vám vyvstávají černobílé obrazy Normanova nože. Položili jste si někdy otázku, kolikrát s identifikujeme s někým jiným?