Hospodyňka komentáře u knih
Smutné, vtipné, hořké, kyselé a přesto místy sladké...začínám mít tohoto pana spisovatele ráda. Představuji si herce, které bych obsadila do filmové podoby, nebo své blízké, jenž mi to neskutečně připomíná.
Vnitřní cenzura lidí je tak nelítostná, že se nedozvíme ani o těch myšlenkách, o nichž víme, že by nás neměly nikdy napadnout...jo tak tohle mi opravdu utkvělo:-)
Punč, linecké, Sinatra v pozadí a tato oddechová kniha. Jo bylo to fajn odpoledne.
Taková příjemná všehochuť. Najdete zde možnosti léčby různých problémů na jedné stránce. Aromaterapie, homeopatie, akupresura, masáže a další možné i nemožné metody :-) Prostě když se Vám nechce dlouho "googlit", tak tady to určitě objevíte.
Je to tak asi dvacet let, kdy jsme to chroustaly s kamarádkami na doporučení naší úžasné knihovnice. Věkový rozdíl mezi námi čtenářkami byl i půl století, přesto nás to všechny bralo. Jednou doporučím dceři...není to ničím kultovní, ale už pro tu bezstarostnou vzpomínku na posedávání u lávky nad potokem...
Dnes a denně...vím, že najdu.
Výborná, motivační a to její provedení nutí vzlétnout.
Další kniha, která se zavrtá do hlavy a člověk vlastně neví, zda je rád, že ji četl, nebo nerad, protože mu nedá spát.
Rada se k ni vracim, vzpominam a privonim. Neumim vysvetlit, ale knihy ctene v detstvi voni jinak. Těch hvězdiček mělo být pět. No to je důkaz, že v čekárně u dětského lékaře se nemá surfovat :-)
To co byl autorčin záměr se podařilo. Šok. Nejsem konzerva, ale bylo to syrové tak nějak moc. Můj pohled na avokádo to navždy změnilo :-)
Jednoduše srdeční záležitost.
Libí se mi předmluva a důvody, proč tato kniha vznikla. Každopádně stojí za to mít takovou knihu, když chcete potěšit oko u dobré kávy.
Mám v knihách ráda erotiku a sex dávkovaný postupně. Takové to těšení se na velké finále s pestrostí, kterou čeština umí. Taky mi chyběl alespoň záchvěv sympatie k hlavním aktérům...a mám-li být upřímná, dlouho nedostanu chuť na tekutý med.
Je to takové teplé lambrusco, které si otevřete po odpoledním debaklu v podobě snahy naučit dceru dělit dvojcifernými čísly.
Byla mi doporučena...ale nešlo to...mám stejně starou dceru a hlava to nebere
Jsem odevzdaná, veselá i smutná a hlavně vděčná za možnost být tím spokojeným pacientem. Znám pár naprosto úžasných lékařů, kteří nezanevřeli, nezhořkli, nevyhořeli a hlavně nepopisovali to, co asi během svého pracovního procesu zažili. Jsem jim neskutečně vděčná a ráda bych jmenovala, ale jakožto jedinec pověrčivý jim raději přinesu bezový likér a mé ódy budou jen mezi čtyřma očima.