HYPNOS88 HYPNOS88 komentáře u knih

3x Bernard Minier (box): Mráz / Kruh / Tma 3x Bernard Minier (box): Mráz / Kruh / Tma Bernard Minier

Naprosto výborné. Za mě každá kniha 5* a musím říct, že i jedny z nejlepších knih, které jsem kdy četl. Kam se hrabou skandinávské detektivky! Nejlepší v pořadí - Mráz, Tma, Kruh.

12.03.2017 5 z 5

Kruh Kruh Bernard Minier

Stejně jako první díl - promyšlené, napínavé, čtivé, výborné !! Vrhám se hned na poslední díl a čekám jak celá provázanost třemi knihami dopadne!

25.01.2017 5 z 5

Kruh Kruh Mats Strandberg

Jako milovník fantasy, jsem koupil hned všechny tři knihy naráz aniž jsem věděl do čeho jdu, protože, přiznejme si to, mají krásné obaly !! :) doteď mi zdobí jednu poličku knihovničky :) Dočetl jsem, ale nic moc. Věřím že pro mladší děvčata velmi čtivá poutavá záležitost, ale pro mě ne. Avšak, zase tak hrozné to taky nebylo.

18.01.2017 3 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Detektivky moc nečtu, proto nesoudím z pohledu znalce tohoto žánru, ale ze stran příběhu, čtivosti a tak dále. Skvělé ! Nadělil jsem si na Vánoce celý box a už jsem ve třetině druhého dílu. Opravdu velmi čtivé a napínavé !

17.01.2017 5 z 5

Knihkupec Knihkupec Mark Pryor

Ruku na srdce, kdo po knize sáhl kvůli překrásném obalu? Ano, já taky. Ale říkám si, kdyby byl obsah tak dobrý jako obal. Bohužel.

04.12.2016 2 z 5

Malá ručka Malá ručka Susan Hill

Ani nevím co jsem čekal. Ale bylo to to nejslabší co jsem za poslední dobu četl.

04.12.2016 1 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Co k tomu říct. Každá kniha přečtená 7x, každá audiokniha už asi 10x (jede mi to pořád dokola, prokládané jiným mluveným slovem) no a tak jsem se přirozeně těšil jako blázen. Takže ... jednoduše ... nevím. Prostě nevím. Zatím asi jen 3*. Ale rozhodně si to za pár měsíců přečtu znovu a uvidím.

02.10.2016 3 z 5

Prázdné místo Prázdné místo J. K. Rowling (p)

Ne ... ne ... děkuji, ne. Opravdu ne. Vydržel jsem asi půlku knihy. Obdivuji Rowlingovou, a obrovsky smekám a proti knize nic. Jen to není asi můj šálek kávy.

20.09.2016 2 z 5

Pravidlo dvou minut / Drozd z ostrova Ulieta / Pod sněhem / Stíny v hlubinách Pravidlo dvou minut / Drozd z ostrova Ulieta / Pod sněhem / Stíny v hlubinách Martin Davies

První čtení bylo už před pár lety, kdy ji měla maminka v knihovně a já sám jsem ji po tolika letech objevil v antikvariátu a musel jsem ji mít. Protože Drozd z ostrova Ulieta byla nejlepší zkrácená kniha, kterou jsem od Nejlepšího světového čtení četl. A že jsem jich přečetl mnoho ...

20.09.2016 5 z 5

Návrat z temnoty Návrat z temnoty Liz Coley

Dostávám se ke knize o alrteregu a po dočtení mám rozpoluplné pocity. Na jednu stranu je to neskutečné čtivo, na druhou stranu mě na tom pořád něco štve. Příběh samotný? Styl psaní? Netuším. Možná bych dal přednost tomu, kdyby to byla kniha a dospělém člověku a více psychologie než holčíčího prckání. Náročnější čtivo. Na každý pád je to výborná kniha a jsem rád, že jsem ji mohl číst.

20.09.2016 4 z 5

Rváč Rváč Niall Leonard

Je to taková čtyřhvězdičková odechovka. To co jsem očekával, to tam bylo. Naprosto spokojen. Jistá zpověď hlavního hrdiny by mohla být více propracovaná, více dějová, ale i tak super čtení.

20.09.2016 4 z 5

V pasti V pasti Michael Northrop

Námět skvělý, ale předpokládal bych, že kniha bude rovněž skvělá. Bohužel. Jakooddechovka ano, ale z takového námětu by se dala vytěžil luxusní kniha. Mnohem lepší, s podobným námětem, byla Karanténa - Lex Thomas.

17.09.2016 3 z 5

Koinonia Koinonia kolektiv autorů

Základ křesťánkých písní. Výborný zpěvník.

Slovácko sa súdí aj nesúdí Slovácko sa súdí aj nesúdí Zdeněk Galuška

Rodinné dědictví. Až po letech jsem zjistil z jaké knihy je polovina hlášek mojí maminky, která nám to později předčítala po větších pasážích abychom byli v obraze. No a samozřejmě jsme s bratry do teď pajtáši fůsatí :D

Povídky Povídky Zdeněk Svěrák

Příjemné jemné půvabné čtení. Ale jednu hvězdičku musím dát dolů. Zdeněk Svěrák je nejbrilantnější hráč s českým jazykem. Mohlo to být o kousilínek lepčejší.

16.07.2016 4 z 5

Inheritance Inheritance Christopher Paolini

Ano, závěr nebyl zrovna happy end, ale i tak to bylo skvělé zakončení jedné dlouhé neskutečně čtivé cesty !

Eragon Eragon Christopher Paolini

Přečteno jedenkrát a dále jako stálá audio verze, která střídá Harryho a Cimrmany :) Úžasný svět fantasy !!

Rychlé šípy Rychlé šípy Jaroslav Foglar

V mládí těžká závislost a přečteno dohromady snad 20x

Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Miloval jsem audio kazetu.

16.07.2016 5 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Motýlci sem, motýlci tam. 200 stránek a dost

16.07.2016