igor6114 komentáře u knih
Už dlho som o tejto expedícii premýšlal a trochu som sa o to začal aj zaujímať... V tejto knihe som dostal asi všetko, čo sa dalo o tomto prípade nájsť (fotky,trasy,denníky,rozne špekulácie atď.) takže spokojnosť. Každopádne ani po prečítaní tejto knihy netuším čo sa tam mohlo stať... a to je na tom to dobré :) Autor sa nesnažil nejakú teóriu nasilu pretlačit, ale nechal to na každom nech si vyberie to svoje.
...po prečítaní si máte chut dat minimálne jednu sklenku single malt :) Teším sa na dalšie knihy od tohto autora.
prvých 100 strán OK, potom to bola katastrofa... Skočím-neskočím-skočím-neskočím.Ešte raz budem počut slovo Spruggeist tak si skočím sám!
Dobré,bavilo ma to. Od teraz si na to vždy pri nejakej dlhšej túre spomeniem... Nesmiem spomalit,nemsiem zastavit,aj ked sa mi odtrhne podrážka z topánok budem pokračovat :D
Už mi je hlúpe písat že to bol znovu najlepší diel :D čast od časti sa to zlepšuje.
Plný počet ***** :) ...nechápem ako to že mi táto kniha tak dlho unikala. A to Kinga čítam od svojich 14tich
Toto bola v poradí piata kniha ktorú som od Cartra čítal...všetky boli dobré ale táto je zatial TOP! :) Posledné stránky som pretrpel, pretože to už s detektívom Hunterom vyzeralo zle nedobre. S touto postavou som sa už zžil takže nervy boli na prasknutie ...
Toto bola v poradí 8 prečítaná kniha od Cartra... jediné čo možem vytknút je to, že už to pomaly končí :) Zatial poslednú čast si nechám ako chutovku na dovolenku...s nohami v mori a s jednosladovou whisky v ruke :D
Gogolov štýl písania mi proste sedí...príjemné čítanie, najviac pobavila poviedka kde Akakij Akakijevič vysvetluje že potrebuje opravit deravý plášt :D
Páčila sa mi atmosféra, bolo to celkom fajn možno až na ten trochu natiahnutý koniec.
Bolo to fajn...Samozrejme osvietenie je trochu na inej úrovni, ale aj tak celkom úspešné pokračovanie. Za mna by to chelo viac strašenia a ducharčiny :D Na začiatku to chvílu aj tak vyzeralo ale potom to bola vo vačšine nahánačka s pravým uzlom... Nevadí, stále vysoký nadpriemer.
Knižku som našiel náhodou na dovolenke na kapverdách s tým že si ju vezmem ako lahšie čítanie do lietadla :D ...netušil som že sa namotám a budem chciet prečítat celú sériu. Cato a Macro ma proste bavia, som zvedavý čo sa dalej udeje pri tažení do barbarskej Británie:)
Drsná príroda,drsný život rodiny na ostrove...ok, ale je to celé také utahané a za mna nudné.
Jar,leto,jesen,zima...rybačka,starost o dobytok,nákupy na pevnine...nuda,zima,sem tam nejaká smrt. A to rok za rokom dookola. Snad bude Bíly oceán zaujímavejší.
Nie,nie a ešte raz nie.Nepáčilo sa mi to,nebolo to strašidelne,príbeh ma nezaujal...čakal som skor niečo na sposob filmu The Witch. Bužial toto bol len slabučký odvar.
2. čast na podobnej úrovni ako prvá. Som zvedavý čo Catovi a Macrovi ešte prinesie taženie v Británii v dalších častiach PS: ten Vitellius ma pekne štve :)
Jajaaaj! Ako keby to bolo včera. Moja prvá kniha od Kinga :) Mal som 14 a mal som z toho velkolepé nočné mory...
no žiadna sláva... oddychovka z lesa, ale od Kinga by som čakal o niečo viac :)
Prvý krát nedávam plný počet... neviem, niečo mi tam trochu vadilo.Asi vela kecov tých agentov okolo a tak. Každopádne koniec ma potešil... Lucien to určite v dalšej knihe roztočí :D Diel s ním sa mi zatial páčil asi najviac, takže sa máme určite na čo tešit.
Bolo to náročné ale stálo to zato... Skvelé napísané,Churchill nesklamal