iva23 komentáře u knih
Chvílemi jsem se v tom ztrácela, trochu moc metafor, až mi asi unikala závažnost sdělení. Za přečtení stojí, ale lehké čtení to rozhodně není.
Karkulín mě nebavil a knížku jsem nikdy nedočetla.
Dobrý, ale té překombinovanosti na konci jsem se musela smát. Ehm.
Výborně napsané, prostředí Las Vegas pro mě zcela neznámé, takže jsem se bavila.
Mám pocit, že ve třetí třetině došel autorovi dech. V knize je několik chyb, jedna dokonce i ve jménech.
Ač to není můj oblíbený typ literatury, knížka se mi trefila do nálady, takže jsem ji přečetla naráz a bavilo mě to.
Krásný sloh, krásná čeština, poutavý příběh a pro mě pravý čtenářský zážitek.
Po první kapitole jsem odložila, pak přece jen přečetla a nelituji. Moje problémy se mi nezdají snazší, jak níže píše 1alena1, protože v tomto příběhu si hrdinové své trable způsobují mně nepochopitelným jednáním. Na plakání knížka určitě není, alespoň mě to nedojímalo. Závěr mě mile překvapil.
V diskuzi nadšené komentáře, v knihovně nutná rezervace.. čekala jsem minimálně dobrou klasiku, ale hned od začátku se mi to nelíbilo. A když jsem dočetla na str.20, k otázce: "Pardon, můžete to konkretizovat - co se ve státě Florida označuje jako orgie? Švédská trojka se smí? A co když je u toho orál, protože víte..." Tak jsem věděla, že tohle není můj typ čtení. Zítra vrátím zpátky do knihovny, protože někdo další na ni čeká....
Silný příběh. Ne proto, že je z Afghánistánu, ale protože je o lásce, obětování, zoufalství i naději.
Vůbec mě to nebavilo, ač jsem se snažila. Špatně se četlo, nudilo. Prostě souhlasím s komentáři níže.
Napínavé, příjemné čtení, pobavila jsem se, trochu se bála.. doporučuji.
Ještě na str. 70 jsem chtěla přestat číst, ale protože byl víkend a jinou jsem neměla, tak jsem vydržela a přečetla celou. Nelituji, číst se to nakonec dalo. Tato knížka je rozhodně lepší než Dívka, která spadla z nebe, ale od autora už nic číst nebudu.
Moc hezké, nejvíce se mi líbila povídka Sklo a porcelán, skoro jsem ji úzkostí ani nemohla číst a pak ten závěr!
Přečetla jsem první díl, který mě nebavil, až otrávil. Takže druhý díl už číst nebudu.