iva23 komentáře u knih
Vždycky jsem jim fandila a nechápala, že někdo fandí druhé straně. Po přečtení jim fandím ještě víc. Odvážní kluci, ale u nás v ČR se ta odvaha moc necení. My oceňujeme spíš přizpůsobivost.
Přečetla jsem první díl, který mě nebavil, až otrávil. Takže druhý díl už číst nebudu.
Velké zklamání, celý příběh byl moc rychlý, nečetlo se mi dobře. Zidealizovaný obraz Opravdových lidí a povzdechy nad námi, sobeckými ubožáky bez charakteru, kteří nikdy nic nepochopíme, mě nudil. Druhý díl jsem jen prolistovala a číst nebudu.
Hezké čtení, trochu moc filozofických myšlenek najednou, ale nevadí, nemusím přece přemýšlet nad všemi.
Knížku už máme doma, zatím jsme si ji jen letmo prohlédly a už se těšíme až recepty vyzkoušíme. Z prvního dílu jsme zkusily skoro všechno a bylo to výborné. Zajímavosti o jídle jako bonus navíc. Doporučuji.
Přečetla jsem první čtyři kapitoly a to se prostě nedá číst. Jedna hvězda za to, že souhlasím s bohatým a slavným spisovatelem, že ani s bio se to nesmí přehánět.
Některé části mě bavily víc, jiné méně, ale rozhodně stojí knížka za přečtení.
Stejně jako první díl, i tento stojí za přečtení - ideální pro prvňáčky a druháčky.
Chtěla jsem dát tři hvězdy, tj. o jednu méně za ty smajlíky a tučně zvýrazněné věty a slova, nakonec dávám přece jen čtyři, protože jen tak z hlavy ten příběh nejde.
Včera jsem začala číst, čte se zatím dobře, ale ty smajlíky jsem nepochopila. Neznám žádný dobrý příběh, který by je potřeboval.. Tak uvidím, snad jich není plná knížka.
Rozhodně krásný příběh z krásného prostředí, ale styl psaní mi nesedl, knihu jsem musela začínat 2x, abych "se chytla". Nelituji, ale zas takový zážitek to nebyl.
Souhlas s Fillipa, chvílemi jsem se musela smát, co všechno ten Harry přežije.. a pořád běží dál.
Podle komentářů jsem nic moc nečekala, ale jsem příjemně překvapena. Vždyť nemusí vždy a všude být všechny postavy propracované a do detailu promyšlená zápletka.. tento příběh plyne jako život a je na čtenáři kolik toho pochopí.
Být to jediná kniha, kterou mám, tak ji přečtu, ale protože na mě čeká spousta knih, o kterých si myslím, že mě budou bavit víc, jsem ji po 50 stránkách odložila.
Zmatek v návaznosti jednotlivých dílů, kupodivu mi to až tak nevadilo. Ale lepší by samozřejmě bylo číst sérii ve správném pořadí. Tři a půl hvězdičky.
Nádhera.. přečteno jedním dechem za jedno odpoledne.