Ivana11

Nemůžu hodnotit, protože jsem knihu 2x odložila, znovu se k ní vracet nebudu. Styl autora mi vůbec neseděl, četla se mi dost těžko. Přestože jsem byla na knihu zvědavá, dané téma je moje oblíbené, mrzí mě to, ale nedala jsem to.

Na knihu jsem se těšila, byla jsem n a ni dost zvědavá. Byla celkem pěkná, krásně se četla, přesto trošičku zklamání.

Knihou jsem naprosto uchvácená. O událostech, popsaných v knize, jsem vůbec nevěděla, přestože bydlím nedaleko. Výborně popsané, čtivé, moc zajímavé. Byla to moje první kniha autorky a určitě ne poslední.

Opět výborné. Jako vždy jsem doma nic neudělala a jenom četla a četla a četla, s Dánem to tak mám vždycky.

Úžasná kniha, pro mě nové prostředí děje, o osudech vojáků ze zajateckého tábora jsem zde četla poprve.

Moje první kniha autorky, není můj šálek četby, knihu odkládám. Kniha má nádhernou obálku.

Moje první kniha autorky, můžu říct, že se mi líbila, po drastických krimi to byla příjemná změna, ale trošičku mi tam chybělo nějaké té "šťávy".

Pěkné, čtivé, hezky zpracované, ale něco mi tam chybělo. Obálka knihy nádherná.

Moje první knížka od CH. C. a byla super, už mám připravený ke čtení další díl.

Moje první kniha od autora, četla se hezky, ale nic mi nepřinesla. Čekala jsem mnohem víc.

Tak za mě trochu zklamání, úplně špatné to nebylo, ale jaksi jsem si z knihy nic neodnesla.

Moje první kniha autorky, přestože se mi kniha líbila, měla jsem trochu větší očekávání. Ale četla se hezky, i amišské prostředí bylo zajímavé.

Za mě pěkné, knihy Ch. L. mám ráda pro její poklid ve vyprávění, ale přitom napětí po celou dobu čtení. Pachatel byl opět někdo jiný, než jsem předpokládala.