iveta0549

Kniha pro mě to nebyla. Viděla jsem všechny tři filmy má Netflixu a je to snad poprvé, co řeknu, že film je lepší. Třetí díl si přečtu, protože ho mám doma, tak tomu dám ještě šanci. Kdyby tam občas nezmínili, že Lara Jean má 16 let, tak bych si myslela, že je to malá holka, podle chování.

Oba dva mají za sebou svoji vlastní těžkou minulost, ale překonali to. Tento díl se mi líbil nejvíce. Bylo to příjemné, čtivé. Prostě milá romantická oddechovka.

Knihu jsem našla díky čtenářské výzvě a jsem za to ráda. Rozhodně si přečtu i další příběhy Eriky a Patrika.

Viděla jsem film a líbil se mi. Když jsem zjistila, že je dostupná i kniha, tak jsem si jí musela hned přečíst. A i když je film hezký, tak kniha je lepší. Přečteno za dva dny.

Krásný příběh, Cassie a Auri se mi líbili už v prvním díle a byla jsem nadšená, když jsem zjistila, že budou mít vlastní knihu. A mé očekávání to rozhodně splnilo.

Já tuhle sérii miluju. Pohodové čtení. Už se těším na další díl.

Četlo se to dobře. Přečetla jsem to za jeden den. Ale první díl byl pro mě tedy lepší.

Tak tohle mě moc nechytlo. Hlavní představitelé dělají vlastně jedno a to samé dokola. A ten konec taky nic moc. Vzhledem k tomu, že mám doma i další díly, tak tomu dám ještě šanci. Ale jinak bych po dalším díle asi nesáhla.

Ten příběh se mi líbil. Četlo se to strašně dobře. Ale někdy by hlavní postavy přišli spíše jak puberťáci než dospělí lidé

Já nevím, první díl se mi líbil víc. Postavy jsou sympatické, ale ten příběh byl až moc nereálný. Něco mi na tom všem prostě nesedělo.

Film mám ráda, tak jsem si rozhodně musela přečíst i knihu. A ta byla podle mě mnohem lepší. Je to psáno velice zajímavě, ta forma mailů a dopisů. Ale některé ty pasáže mi přišly zbytečně zdlouhavé.

Příběh smutný, ale vlastně hezký. Četlo se to vyloženě samo, za jeden den přečteno. Ale těch cigaret tam teda vykouřili dost.

Nejdříve jsem viděla filmové zpracování a to jsem si velice oblíbila. Rozhodla jsem, že zkusím i knihu a jsem ráda, že jsem to udělala. Knížka je mnohem lepší. Mám strašně ráda příběh Elizabeth a pana Darcyho.

Monu Kasten mám hrozně ráda. Její knížky nedokážu odložit, chci vědět co bude dál. Ani tato knížka není výjimka, přečteno za jeden den. A už se nemohu dočkat co bude dál.

Knížka nebyla špatná, ale prostě Mona Kasten je Mona Kasten. Postavy byli sympatické, ale nějak jsem se do toho příběhu neuměla pořádně ponořit. Hodnocení zlepšil hlavně závěr, ten byl nečekaný.

Když pominu ten sex, tak to byl skvělý a za mě docela silný příběh. Přečetla jsem za jeden den, nedokázala jsem se odtrhnout.
Tuto autorku mám velice ráda a i tato knížka se jí provedla, i když je to trochu jiné než normálně píše.

Další krásný příběh. Celá tato série je prostě úžasná. Jen mi úplně nesedělo to prostředí. Japonsko není nic pro mě.

Přečteno za jeden den. Po přečtení prvního dílu to ani jinak nešlo. Chtěla jsem prostě vědět, jak to celé nakonec dopadne.

Krása! Mám ráda tyto knížky. Ten konec byl trochu horší, ale naštěstí jsem hned mohla pokračovat v příběhu s druhým dílem.