ivulka15

Krásná kniha plná plná silných příběhů.Patří mezi ty,které za sebou zanechávají stopu a jejich poselství v člověku dlouho doznívá.V každém případě doporučuji přečíst.

Knihu jsem dostala jako dárek a dost dlouho jsem ji odkládala. Ale nakonec musim rict,že je to dobrá detektivka.Nechybí napětí,akce ani dramatické finále.Prostě super dojezd do cílové rovinky.

Zajímavá kniha ale hodnotila bych ji spíše jako historickou detektivku než historický román. Serie o Ranhojičovi byla lepší ale i tato stojí za přečtení.

Knížka byla docela zajímavá,jenom se místy trochu táhla. Postava Alice mi občas lezla trochu na nervy ale pravda je,že asi neměla moc na vybranou.Další knihy této autorky vyhledávat nebudu.

Kniha u které si člověk uvědomí,že má taky někde ty své "kousky štěstí"

Docela zajímavý román odehrávající se ve velmi zajímavé době. Ale zbytečně protahovaná poslední třetina knihy mě otrávila.

Je sice pravda,že je to pořád tak trochu dokola. Ale kdo má styl této autorky rád, bude myslím spokojený.

No přečetla jsem ale do dalšího dílu se fakt pouštět nebudu.

Tohle se mi nečetlo lehce. Je přece jenom rozdíl číst román o strašných věcech s reálným základem ale vědět že je to fikce. A číst něco co někdo opravdu prožil.Klobouk dolů před odhodláním a odvahou všech lidí kteří něco podobného prožili.Jak těch kteří je ukrývali ,tak těch kteří je skrývali.

Tato autorka je pro mne sázkou na jistotu,pokud zrovna hledám takové to pohlazení po duši.

Skvělá kniha,výborně napsaná. Je až neskutečné co dokáže udělat člověk člověku. Ve jménu odlišné víry, jiné národnosti nebo prostě jenom proto,že platí právo silnějšího?

Hezký,čtivě napsaný příběh.A navíc jsem se něco dozvěděla o válečné a poválečné historii Egypta.

Dlouho jsem se do knihy nemohla začíst ale námět a celkový příběh se mi docela líbily.

Kniha je,tak trochu thriller, trochu psychologický román. A navíc napínavá až do samého konce.Všem kdo mají rádi psychotrillery určitě doporučuji.

Docela vtipná romantika.A to,že se Tess přetvařovala? Znám spoustu holek co kvůli svému "miláčkovi" začalo lyžovat,chodit po horách atd. Ale je pravda,že to nejspíš dlouho nevydrží.

Velmi osobitý styl psaní ale díky tomu,že jsou povídky krátké, tak se čtou dobře.Líbilo se mi, jak v některé další povídce byla šikovně vpašovaná postava z některé předchozí. A určitě doporučuji si nejprve přečíst Porodní bábu. V povídkách totiž vystupují i postavy právě z této knihy.