Iwíček komentáře u knih
Krásná a milá knížka, jež je naplněna spoustou legračních okamžiků. Líbilo se mi, že autorka svůj příběh dokázala vyprávět s nadhledem a jistou dávkou vtipu. Smutné historky se snaží nadlehčit také pomocí vtipu.
Tuto knihu shledávám za naprosto převratnou. Autorka v ní odkryla nejen sama sebe a slasti a strasti svého života. Snaží se v ní odtabuizovat různá témata, jež se snaží společnost „zneviditelnit“. Líbí se mi, že se autorka pokusila otevřít oči všem čtenářům, kteří knihu vezmou do ruky. Vše je provedeno čtivou formou s velkou dávkou nadsázky. Veškeré příběhy mají pointu, jež má velký potenciál poučit společnost a vyléčit ji z některých neduhů, jež jsou zkryté v této knize. Věřte tomu, že vás kniha bude neskutečně bavit a je jedno, jestli vám je 10 nebo 90 let. Mohu vřele doporučit všem čtenářům.
Neskutečně zajímavý a čtivý příběh. Líbil se mi autorův styl psaní, který mě nadchnul již od samého počátku. Dokázal v jednom románu prolnout dva příběhy lidí, které pak na konci spojil v jeden. Zápletka je také velice zajímavá a rozhodně vřele doporučuji :).
Toto je velice zajímavá kniha, která se mi velice líbila. Musím říci, že autorka dokázala život Jana Blažeje zpracovat velice dobře. Použila postupů, které vedly k vysoké čtivosti a myslím si, že kniha má velký potenciál stát se bestsellerem.
Naprosto luxusní počtení plné napětí a nečekaných zvratů. Knihu vřele doporučuji, protože opravdu stojí za přečtení.
Naprosto luxusní počtení. Užila jsem si spoustu zábavy a mohu vřele doporučit všem.
Podle mého naprosto luxusní odpočinkové počtení, které stojí za to. Užila jsem si celý příběh a zároveň musím říci, že jsem objevila i spoustu životních moudrostí.
Krásná jemná sbírka, která se mi moc líbila a dílo tohoto autora mi hluboce přirostlo k srdci. Interpretačně zcela bez potíží.
Skvělá povzbuzující básnická sbírka. Některé básně dozajista lidem pomohou i k zamyšlení se nad sebou. Považuji to za skvělý počin první poloviny 20. století.
Naprosto skvělý čtenářský zážitek. Knihu jsem si naprosto užila, chvilku se bála, chvilku se smála, až jsem se za břicho popadala. Prostě je to taková kniha, kterou bych klidně mohla číst stále dokola.
Kniha, která mě zaujala svou otevřeností. Troška ironie a cynismu, ale...
Naprosto luxusní kniha, nad níž se pobavíte, zavzpomínáte a třeba se i zamyslíte :).
Sbírka se mi hodně líbila a styl autorova psaní jsem si oblíbila. Básně mohu vřele doporučit, dají se vcelku bez problémů interpretovat a každý si v nich najde to své.
Pro mě skvělý detektivní román ze severu. Napětí až do konce.
Tuto knihu považuji za naprosto luxusní počtení z konce 20. let 20. století. Klasika, ale přitom některými názory vcelku moderní. Kniha se mi líbila, ale více píši v recenzi.
Super kniha, která se četla téměř sama. Knihu i autorku jsem si zamilovala, jediné, co mi vadilo, bylo množství chyb v textu. Ale to je taková drobnost.
Velice milá knížka, která se čte téměř sama. Sice je to moje první v této sérii, ale od pana Češky jsem již něco četla a své kvality potvrdil.
Pěkná kniha, nelituji toho, že jsem se do ní pustila. Objevila jsem zase nový kout světa literatury.
Krásná kniha, která se četla téměř sama. Příběh byl celkem silný a často na mě působil až dojemně.
Kniha se mi líbila. Doporučila bych ji milovníkům historické literatury. Určité stojí za přečtení.