Jakubac komentáře u knih
Líbí se mi, že do toho museli holky dát mnoho energie. Také se mi líbí, že je to psáno lidsky. Nejvíc se mi ale líbí, že zde daly prostor pro citace lidí, kteří jsou na pozadí toho všeho.
Příště bych si rád přečetl více o FB skupinách a jejich lídrech, když je Facebook tolik podporuje a investuje do nich od roku 2017 čas i finanční prostředky. :)
Není to vůbec jednoduché čtení. Nicméně jsem to od této knihy ani nečekal. Naopak obdivuji autorovo přehled o datech a dávání si věcí do souvislostí. Knihu mohu doporučit všem, co si libují ve strohých číslech, datech a grafických znázorněních. Určitě se pustím do čtení dalších jeho knih.
Určitě fain kniha pro laiky, jako jsem já.
Určitě zajímavý příběh internetového gigantu, který nepochází ze Silicon Valey.
Určitě dobrá kniha pro všechny, co zvažují práci odkudkoliv. Profi digitální nomádi mohou být zklamaní.
Chvíli mě to bavilo, po čase omrzelo.
Metody, které jsou obsaženy v této knize jsou sice jednoduché ovšem fungují. Kniha je kratičká, že stojí za to jí prolétnout.
Určitě by si měl přečíst každý, kdo začíná stavět nějaký startup či firmu.
Dobrá pro ty, kteří hledají způsoby, jak se vnitřně motivovat.
Fain kniha, fain autorka.
Na knihu ještě nemám svůj utříbený názor. Občas to trochu zavání manipulací, na druhou stranu některé praktiky, které směřují ke zjednodušení pracovních úkonů fungují.
Doporučuji, líbí se mi, že jsou v ní odkazy na případové studie.
Určitě dobrá kniha pro lidi, kteří potřebují pracovat se svou vnitřní motivací.