jan37 komentáře u knih
Koupil jsem si v éře koronaviru a Velkého knižního ctvrtku několik knih abych mel co číst a zároveň pomohl mému oblíbenému nakladatelství. Pana Štindla mám rad z Týdeníku Echo ale ukazuje se že psát do časopisu (skvělého) je neco jiného než napsat knihu. Za prve _ autor ma zvláštní styl, který je na dvou stránkách magazínu skvělej, na 300 stránkách knihy iritující. Za druhé _ Příběh zajímavě rozjetý. Bohužel v polovině nastává zlom a přestává bavit (a jen trosku zajímat). Je mi to líto ale dávám 50%
Z prvních dvou knih sem byl celkem nadšený. Tahle už mi přišla spíše k smíchu. Prekombinovany dej, masový vrah propuštěny (v USA!) na podmínku, stále nikomu nejde telefon kvůli špatnému signálu. Stačilo
Dobře se to čte. Jako milovník Británie mám rad londýnské reálie. Dej je samozřejmě překombinovaný jako u skoro každé detektivky .)
Dobře se četla, někdy se věci opakovaly. Zajímavé postřehy. Zlatě žít v ČR
Čekal jsem více nepublikovaných povídek. Takto jde spíše jen o kompilaci již známého
Jen o kousek lepší než poslední Hartl - nejlepší víkend.
Pro fanoušky Renta, Sifona, Franka a Spuda super. Celkem smutný závěr. Asi poslední kniha s těmito hrdiny což je škoda. Na druhou stranu už se to asi nedalo táhnout dál
Šlo to číst ale žádná sláva. Lepší ale než Hartl nebo Viewegh
Nic moc mi to nedalo. Celkem čtivý, manyristický, o ničem, hraje si na Kunderu Ač mu nesahá ani po kotníky :)
Pěkné popisy sexu. Lehké zklamání ale autora úplně neodepisuji