jana0338 komentáře u knih
Četla jsem všechny Laďovi cestopisy a tato kniha se mi líbila nejvíce . Užila jsem si ji , zasmála se a získala jsem inspiraci . Nakoplo mě to k dalšímu cestování .
Tohle mě baví , člověk má chuť se hned někam sbalit a vyrazit .
Neskutečné, co jsou schopni dělat lidé lidem . Na tohle by se nemělo zapomenout . Na závěr i slza .
Miluji tuto sérii . Opět skvělý příběh . Nemohla jsem se od knížky odtrhnout .
Jednoznačně nejlepší díl, přečetla jsem jedním dechem. Miluji, když mám u knihy emoce, a tady jsem si několikrát musela utřít slzu. Skvělý příběh.
Za mě zatím nejlepší kniha autorky . Kenna a Ledger si mě získali od první kapitoly . Krásný příběh .
Můj oblíbený autor - opět nezklamal . Úžasná kniha plná zamyšlení a přírody .
Miluji italskou kuchyni takže za mě super inspirace a další obohacení mého vaření .
Knížka mě bavila , Nell sympatická hrdinka , několikrát jsem se smála nahlas , možná proto , že je mi taky přes 40 :-)
Opět nezklamalo , Kubovi deníky jsou čtivé a pro mě inspirativní .
Moc hezký a dojemný příběh. Dám přečíst i synovi. Velmi čtivě napsané.
Přečetla jsem od autorky knihu Tsunami a byla jsem zvědavá na tuto . Líbila se mi ještě více . Krásný příběh , navíc odehrávající se v Řecku , moc se mi to líbilo a nakonec i slza ukápla.
Kniha na mě velice zapůsobila . O to více , že ji donesl syn ze školy, kde poprosil svou učitelku, zda by mu ji půjčila . Zaujalo ho, když jim z ní četla úryvek . Pak mi příběh začal vyprávět a tím se mi kniha dostala také do ruky . Teď sdílíme myšlenky a dojmy z té knihy spolu. Velice mě ten příběh emočně zasáhl a jsem vděčná , že i mého syna
Přečetla jsem 4 knihy o Pacifické hřebenovce a za mě je tato nejlepší a nejvíce se ztotožňuji s myšlenkovými pochody autora . Je to můj sen se vydat a kniha pro mě byla velkou inspirací a motivací
Opět pro mě inspirativní kniha na různé traily. Krásné fotky . Několikrát jsem se musela i nad zážitky smát nahlas . Líbí se mi Lucčin styl psaní i její vášeň pro hory .