jana0338 jana0338 komentáře u knih

40 dní pěšky do Jeruzaléma 40 dní pěšky do Jeruzaléma Ladislav Zibura

Četla jsem všechny Laďovi cestopisy a tato kniha se mi líbila nejvíce . Užila jsem si ji , zasmála se a získala jsem inspiraci . Nakoplo mě to k dalšímu cestování .

29.12.2020 5 z 5

151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem 151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem Lucie Kutrová

Tohle mě baví , člověk má chuť se hned někam sbalit a vyrazit .

23.05.2023 4 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Skvělá knížka, zasmějete se a ukápne i slza .

13.03.2023 5 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Neskutečné, co jsou schopni dělat lidé lidem . Na tohle by se nemělo zapomenout . Na závěr i slza .

22.01.2023 4 z 5

Osm hor Osm hor Paolo Cognetti

Nádherná kniha pro všechny , kteří milují hory .

13.09.2021 5 z 5

Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Miluji tuto sérii . Opět skvělý příběh . Nemohla jsem se od knížky odtrhnout .

13.03.2021 5 z 5

Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Jednoznačně nejlepší díl, přečetla jsem jedním dechem. Miluji, když mám u knihy emoce, a tady jsem si několikrát musela utřít slzu. Skvělý příběh.

20.04.2020 5 z 5

Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

Za mě zatím nejlepší kniha autorky . Kenna a Ledger si mě získali od první kapitoly . Krásný příběh .

25.06.2023 4 z 5

Nikdy nevystoupat na vrchol Nikdy nevystoupat na vrchol Paolo Cognetti

Můj oblíbený autor - opět nezklamal . Úžasná kniha plná zamyšlení a přírody .

14.10.2022 4 z 5

Po italsku do hubky Po italsku do hubky Marta Kučíková

Miluji italskou kuchyni takže za mě super inspirace a další obohacení mého vaření .

21.08.2022

Italské jednohubky Italské jednohubky Marta Kučíková

Vtipné oddechové čtení , pobavila jsem se

14.08.2022 4 z 5

Aiden Aiden Melanie Moreland

Super pokračování , jdu si objednat další díl

04.08.2021 4 z 5

Zpovědi trosky po čtyřicítce Zpovědi trosky po čtyřicítce Alexandra Potter

Knížka mě bavila , Nell sympatická hrdinka , několikrát jsem se smála nahlas , možná proto , že je mi taky přes 40 :-)

08.07.2021 4 z 5

Jakubův cestovní deník 3 - Pěšky po hranici ČR Jakubův cestovní deník 3 - Pěšky po hranici ČR Jakub Čech

Opět nezklamalo , Kubovi deníky jsou čtivé a pro mě inspirativní .

16.06.2021 5 z 5

Z Paříže do Paříže Z Paříže do Paříže Joseph Joffo

Moc hezký a dojemný příběh. Dám přečíst i synovi. Velmi čtivě napsané.

12.05.2020 5 z 5

Hvězdy na cestě Hvězdy na cestě Karin Krajčo Babinská

Přečetla jsem od autorky knihu Tsunami a byla jsem zvědavá na tuto . Líbila se mi ještě více . Krásný příběh , navíc odehrávající se v Řecku , moc se mi to líbilo a nakonec i slza ukápla.

05.01.2023 5 z 5

Nejšťastnější muž na Zemi Nejšťastnější muž na Zemi Eddie Jaku (p)

Kniha na mě velice zapůsobila . O to více , že ji donesl syn ze školy, kde poprosil svou učitelku, zda by mu ji půjčila . Zaujalo ho, když jim z ní četla úryvek . Pak mi příběh začal vyprávět a tím se mi kniha dostala také do ruky . Teď sdílíme myšlenky a dojmy z té knihy spolu. Velice mě ten příběh emočně zasáhl a jsem vděčná , že i mého syna

04.02.2022 5 z 5

Skvělá samota – Putování Pacifickou hřebenovkou Skvělá samota – Putování Pacifickou hřebenovkou Tim Voors

Přečetla jsem 4 knihy o Pacifické hřebenovce a za mě je tato nejlepší a nejvíce se ztotožňuji s myšlenkovými pochody autora . Je to můj sen se vydat a kniha pro mě byla velkou inspirací a motivací

08.07.2021 5 z 5

151 dní po evropských stezkách: Dobrodružství holky s bucket listem 151 dní po evropských stezkách: Dobrodružství holky s bucket listem Lucie Kutrová

Opět pro mě inspirativní kniha na různé traily. Krásné fotky . Několikrát jsem se musela i nad zážitky smát nahlas . Líbí se mi Lucčin styl psaní i její vášeň pro hory .

01.07.2021 4 z 5

Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda Meghan Quinn

Docela jsem se bavila. Vtipné

11.04.2021 4 z 5