Janaves komentáře u knih
Za mě spokojenost. Zápletka zajímavá, děj napínavý, vraha jsem neodhalila. Doporučuji!
Přečteno za dva večery. Naprosto souhlasím se všemi kladnými komentáři.
Silný příběh, autor skvěle popsal poválečnou dobu, život v Sudetech.Doporučuji.
Krásný příběh, který stojí za přečtení. Autorka je skvělá vypravěčka. Až v závěru je objasněn název knihy a to velmi trefně. Mám novou oblíbenou spisovatelku.
To byla teda milující rodina. Bavilo mě to, závěr super!
Krásná kniha, nemám jí co vytknout. Moc se mi líbila postava Hedy.Doporučuji.
O hvězdičku lepší než stvůra. Ale drsné a smutné. Pokračuji Vetřelcem.
Jedním slovem úžasné. Skvěle vykreslené postavy, jejich myšlenky. Nevěřila bych, že budu brečet při vyprávění o jednom hokejovém zápase.
Skvěle napsaná kniha. Líbily se mi deníkové zápisy, všechny postavy, celý příběh. Lily prožívala z počátku pohádku, ale potom to těžké rozhodování. Dostal mě i doslov. Nechci nic prozrazovat, doporučuji ,knihu si přečtěte!
Jsem ráda,že jsem si knihu přečetla. Souhlasím se zdejšími kladnými komentáři. Doporučuji.
Super,bavilo mě to. Bylo to že života, napsané úplně obyčejně, normálně,lidsky. Pouze výraz kompl,ten mi vadil.
Krásně napsaná kniha o hrozném utrpení nevinných lidí. Nechce se věřit,že se děla taková hrůza. Doporučuji všem!
Téma knihy je boj s alkoholem. Hlavní hrdina měl velké štěstí, ze se mu podařilo vyhrát.
Na tuto knihu nikdy nezapomenu. Měla by být povinnou četbou. Autorce děkuji a všem ostatním doporučuji.
Opět dobře napsané, čtivé, jen mě úplně nenadchla zápletka.