Janaves komentáře u knih
Mám knihy pana Pattersona moc ráda. Je jeden z mých TOP spisovatelů. Kniha byla o kousek slabší, než jiné, ale líbila se mi.
Vraha jsem neodhalila. Kniha je fajn, ale jiná Harlanovy díla se mi líbila o něco víc.
Kniha se mi nelíbila tolik, jako třeba kniha Námi to končí. Asi je psána pro mladší generace. Ale za přečtení stojí.
Přiznám se, že jsem toho o dějinách Rumunska mnoho nevěděla. Silný příběh, doporučuji.
Slušný trihller, zajímavě rozdělený do tří kapitol, kde otec, matka a dcera vypráví příběh po svém, jak ho vidí svýma očima.
Zase jsem byla spokojená, líbí se mi, jak spisovatelka píše o životě amišů.
Opět zajímavý příběh. Tentokrát jsem odhalila vraha poměrně brzy. Ale nevadí. Jediné, s čím mám problém u této série jsou ty "policejní kódy" Hrozně mi vadí.
Nádherný příběh o přátelství Kate a Tully. Vyprávění o snech, cílech, úspěších a nezdarech, o lásce,rodině, dětech...Krásná kniha s dojemným závěrem.
Velmi pěkně napsané. Chování hlavních postav jsem nechápala, Em jsem v duchu říkala, ať už se k Adamovi nevrací. Pammie mě bavila, ty boje mezi ní a Em mi přišly chvílemi vtipné. Závěr byl nečekaný, ale hezký.
(SPOILER) Od spisovatelky jsem četla několik knih, vždy se mi moc líbily. Tato je slabší. Nejvíce mi vadilo, když se Alex utopila, nebylo provedeno žádné vyšetřování, zda je to opravdu ona, to mi přišlo hodně divné. Ale kniha se četla hezky, takže to spisovatelce prominu
Příběh z prostředí Amišů, dávám pět ⭐, ale konec nebyl úplně jasný...
Kniha se dobře četla, ale nechce se věřit, že je podle skutečných událostí. Tolik zla v jedné rodině, co musely holčičky a Shane vydržet...