Janevl komentáře u knih
Caplinova opět nezklamala,u této autorky si vždy tak krásně odpočinu.
Snad se brzy objeví další příběh.
Nebyla to špatná knížka,ale četla jsem lepší. Horor to rozhodně nebyl,spíš fantasy..
Detektivní příběh Stantona a Barlinga,opět nezklamal.
Poutavě napsáno a opět určení vraha(vrahů),bylo těžké..
Doufám, že se snad časem objeví i 4.dil této série..
Vraždy v klášteře, nezklamali.Barling a Stanton opět měli plné ruce práce a hlavně důvtip museli prověřit, aby odhalili vraha...
No mě samotnou též překvapil konec,rozhodně by ze mě detektiv nebyl.Myslela jsem úplně někoho jiného .
Tato historická detektivka mě nadchla,ukazuje právo za krále Jindřicha II.Je plná překvapení a zvratů, když už si říkám, že vím kdo je vrah,je to zas úplně jinak .Určitě doporučuji.
Musím říct, že tento díl byl nejlepší, plný napětí a překvapivých zvratů .
Moc hezky napsaná knížka o životě Eleonory Akvitanske.
Spíše o jejím dospívání coby manželky krále Francie Ludvíka VII...
Určitě se zas k ní vrátím.
Tato knížka je opět úžasná, i když vyšla jako poslední zasvěcuje čtenáře do doby kdy Calaena,byla ještě zabijákem z Adarlanu.
Zas jsem si krásně odpočinula u romantického příběhu.
Není nouze o komplikované vztahy,mezi zúčastněnými, a o krásu okolní krajiny,která je popisovana tak úžasně jako kdyby tam člověk byl...
Za mě moc hezká a odpočinková kniha..
(SPOILER) Tak se přiznám,že vůbec nevadilo, že jsem četla nejprve závěr této bezva série. Příběh o uzdravení a objevení lásky Chaola a Yrene.Nesryn a prince Sartaqa,kteří k sobě též zahoří láskou na pozadí napínavých události,které
vedou k rozhodnutí zapojit se do války
proti Valgum a pomoci Aelin zachránit
svět...
Jsem zvědavá o čem bude Krvavé ostří.
Úžasný 4.dil.Zatim podle mě nejlepší. Budu se těšit na další díl.
Tak ani v druhém dílu mě komisař Carl a jeho pomocník nezklamali, těším se na další příběh této povedené dvojice.
Moc pěkná detektivka,vtáhla mě do děje,bylo to napínavé až do samého konce, a jsem zvědavá na další detektivní případy.
Tak se budu opakovat,Josefina, prostě nezklame.
Úžasně a s humorem napsaná kniha,nádherný odpočinek u ní.
Opět mě další díl nezklamal. Bylo to čtení plné zvratů a napětí.K mé smůle jsem si prohodila 6. a 7.dil takže už vím co bylo,ale nevadí...nechám trošku uležet a pak se k princezně ohně opět vrátím .
Wau,opět mě 5.dil nezklamal.
Plný vzrušujících napětí, a zvratů..
Těším se na 6.dil.
Moc hezky napsaná knížka, z dob Krále slunce,kdy ve Francii vyvraždovali hugenoty a zároveň osidlovali Nový svět.
Příběh odvážné dívky Isabelly mě opravdu zaujal.
Agentka Sayer opět nezklamala,strhující zápletka, kdy do poslední chvíle nevíte, kdo bude vrah.
Vřele doporučuji.