janina pako komentáře u knih
Moc krasne napsana kniha, z tech co jsem cetla, nejlepsi. Doporucuji
Kniha se mi libila, je neuveritelbe, cim vsim si musela Cilka projit, a ze to vsechno dokazala prezit.
Knihy s podobnou tématikou čtu docela ráda, ale tato kniha ve mě zanechá tak nějak hrůzu, co se děje ještě dodnes. určitě knihu doporučuji, je otřesné jaké vládnou podmínky v jiné kulturní společnosti. Nedokážu so představit, že by tímto měla procházet moje dcera a já proti tomu nic neudělala. Dávám pět hvězdiček
Napínavéa knizka od začátku až do konce. Přečteno jedním dechem
tento díl se mi líbil . a už se těším na další. Na prázdniny výborné čtení
Na doporučení od kamarádky, moc se mi líbila a doporučuji. Je to oddechové čtení na letní prázdniny. dávám ****
krásné, smutné, dojemné, krásné ilustrace, na konci jsem si pobrečela
Knihu doporučuji. Krásné napsaný příběh, u kterého jsem učinila i slzicku. Jednoduché vyprávění malého chlapce, čím vším si musel projít s celou rodinou.
Knizka se mi dobre cetla, je to oddechove vtipne cteni . Pan Hartl je opeavdu dobry spisovatel a uz se tesim na dalsi knihu.
kniha je docela dobře napsána, obdivuji malou jedenáctiletou holčinu, jak zvládla se postavit všem a odmítnout sňatek a vlastně odejít od rodiny a jít za svými sny. Nevím, jestli by to dokázala nějaká jiná hoilčička tady u nás.
Kniha se mi velmi dobre četla, ale nechapu, jak mu mohla odpustit a vratit se zas k nemu. Pak nechat sebe a hlavne deti od nej bit,ublizovat, tyrat . Obdivuji deti, ze dojazaly pred soudem o tom vvsem vypovidat. Knihu doporucuji
Krasna kniha, moc hezky napsana. Odpicinkova. Doporucuji