janina66 janina66 komentáře u knih

Smrt na druhém břehu Smrt na druhém břehu Dominik Dán

Nezklamala, ale pro mě dost zdlouhavé.

23.08.2019 3 z 5

Obnažená Obnažená Sylvia Day

Celá série Crossfire naprostá pecka. Nejlepší erotická série co jsem četla.

Věř mi Věř mi Kylie Scott

Moc hezky se mi četlo. Pěkný příběh. Děj mě vtáhl a byl konec.

23.08.2019 5 z 5

Rozkoše léta Rozkoše léta Evie Hunter (p)

Kniha se mi líbila. Krásná oddychovka s prvky napětí. Přesně co od takové knihy očekávám.

Právem moje Právem moje J. L. Butler

Tak jako thriller mi to moc nepřišlo. Prostě děj s detektivní zápletkou. Pachatele jsem odhalila v půlce. Celkem předvídatelný konec. Fran mě někdy dost vadila.

21.08.2019 3 z 5

Temné struny Temné struny Val McDermid

Tak bohužel, četbu této velice nezáživné knihy jsem po 1./3 vzdala. Mám k četbě spousty dalších jiných knih.

26.04.2020 1 z 5

Nezvěstná blondýna Nezvěstná blondýna Petra Nachtmanová

Výborná čtivá kniha s detektivní zápletkou. O jednu * ubírám za konec,který nebyl, jak jsem si přála.

15.03.2020 4 z 5

Sexy mlékař Sexy mlékař Alice Clayton

Bože to bylo příšerný. Od Alice jsem četla vše a zatím všechny knihy byly super. Vede Nabíječ ale Sexy farmář byla také velice vtipná. Ale toto byla nuda. Natálie mi nesedla, celkově to působilo studeně. Musela jsem se nutit abych dočetla. A další pokračování už číst nebudu.

16.12.2019 1 z 5

Žena na lesní cestě Žena na lesní cestě Megan Goldin

Dobrá kniha. Čtivá, bohužel teprve od 2/3 se začlo dít něco napínavého. Ale ten konec byl pro Julii nadějný!! Alespoň jsem tomu chtěla věřit.

08.12.2019 4 z 5

Nečekej slitování Nečekej slitování Linda S. Howington

Mně osobně se kniha líbila. Nechybělo napětí a romantika. Přečetla jsem jedním dechem.

12.11.2019 5 z 5

Zabiják Zabiják Jonathan Kellerman

Kniha se mi velice dobře četla. Alex a Milo super tým. Jen do poloviny to byl jen popis situací. Teprve od 2/2 se něco dělo.
Mohu doporučit.

30.08.2019 4 z 5

Osudová náhoda Osudová náhoda S. H. Kolee

Kniha se moc krásně četla. Příjemná oddychovka. Doporučuji

22.08.2019 5 z 5

Prázdniny na moři Prázdniny na moři Katie Fforde

SUPER! Úžasné počteníčko. Nic náročného, ale bylo to krásné letní a oddychové. Konec trochu urychlený. Doporučuji

13.08.2019 5 z 5

Příliš tenkej led Příliš tenkej led Zdenka Hamerová

Velice čtivá detektivka. Příběh se mi líbil. Skoro jsem ji přečetla celou za jeden den, jako oddychovku, u vody.

25.07.2019 4 z 5

Ohňostroj rozkoší Ohňostroj rozkoší Juliet Hastings

Prostě jen erotický román, na hranici téměř odpadu. Moc nedoporučuji!!!!!!

14.05.2020 1 z 5

Chladný den pro vraždu Chladný den pro vraždu Dana Stabenow

Tak bohužel se mi nepodařilo knihu dočíst. Asi v polovině jsem to vzdala. Prostě mě to nebavilo.

11.12.2019 2 z 5

Královský návrh Královský návrh Leila Meacham

Příjemná oddychovka s trochu přehnaným rozuzlením. Přečteno za jeden den. Ale další už od autorky číst nebudu.

10.10.2019 3 z 5

Spadnul z jahody Spadnul z jahody Kristína Pavelková

Tak dlouho jsem se u takové knihy nepobavila a nezasmála. Mooooc se mi líbila. fakt doporučuji. Čte se sama, měla jsem ji za dopoledne přečtenou.

11.09.2019 5 z 5

Srdcová dáma Srdcová dáma Nora Roberts

Tak to sei moc líbilo. Četlo se dobře. Byla jsem spokojená.

26.08.2019 5 z 5

Pohřeb Pohřeb Neil Cross