Janniska

Mám celkem živou představivost,takže jsem si v hlavě vykreslila obraz domu,místností a starožitného nábytku tak , jakobych tam sama byla.popis postav a jejich změn v chování a charakteru mě bavil.Není to horor jak známe,jen málo spisovatelů umí popsat věci běžné tak děsivě.

Já Vám nevím.Chyběl mi tam ten dřívější drajf jako čte se to dobře,známé postavy,brutalita a zápletkaprostě to něco jsem tam marně hledala.Možná je laťka příliš vysoko.Počkám si na další.

Moc pěkná kniha , stejně jako předchozí Ranhojič.Politické části mě zprvu nudily,ale postupně jsem se zorientovala.Už se těším na třetí díl.

Já Vám nevím.Skoro si myslím že by na děj stačilo 10-15 kapitol.Dlouho,dlouho o ničem , semlelo se vše nakonec….zklamalo mě to.

Brilantní.Stále jsem si nezvykla na mistrovo množství postav v mnohých románech.Někdy mi trvá i do půlky než se zorientuji a tohle byl ten případ.I přes to tleskám ve stoje.Skvělá zápletka, která se mi promítala do snů a postavy v nich měli díky Kingově umění popisu velmi přesné rysy.

(SPOILER) Autorku mám moc ráda,její thrillery mě vždy baví , ale teď se sama sebe ptám, není to moc?
Tahle kniha mi přišla moc překombinovaná.Těch tajemství bylo i na mě trochu hodně, navíc mě pobavila ta náhodička “jak psychopat potkal psychopata, který si pak vzal dalšího psychopata a měl s ním dvojčata”
I přes lehce překombinovanou zápletku se kniha čte dobře,je napínavá.
Jak jsem už napsala, autorku mám ráda, dám ji ještě šanci a počkám si na další dílo.

Moje nejoblíbenější kniha od mistra hororu.Prostě nemá chybu.

Krásně napsané vypravění neveselého příběhu.Četlo se to samo,skoro na jeden zátah.Pochmurný osud v pochmurných dobách.Teď jsem velice zvědavá na film.
Konec mě zaskočil , nehledala jsem si žádná fakta a příběh mě pravdu překvapil.

Knízka pro děti,kterou by se měl přečíst každý dospělý.Kniha o tom,že u všeho záleží na úhlu pohledu.Co se jednomu nezdá,může bylt pro druhého ok.Krásně ilustrováno.

Ty vole...tak tohle byla jízda.Brutální , nechutná ,surrealistická , ale dobře napsaná.Varovaní že kniha není pro slabé žaludky je možná trochu zkreslená.Není pro posery , takže jestli Vám vadí vulgarismy, až nechutně reálně popsané scény vražd (poprav hodně zvráceného kata) vůbec na tuhle knihu nesahejte!my ostatní si dáme keksík , co myslíš , Polly?

Skvělá.Ne nejlepší z dosavadních v sérii,to u mě zatím vyhrává Hedvábník ,ale skvělá.Těším se na další,tak šup Joanne , jedem dál!!!!

Jedním slovem-BOMBA! Celou dobu čtení (asi hodinu a půl) jsem byla příjemně napnutá a měla jsem strach (přeci jenom už Stephena Kinga trochu znám) strach o Gwendy, její rodinu...no trochu oprávněně.Na konci jsem si malinko oddychla.Musím napsat že i přes malý počet stran ve mě příběh zanechal příjemné pocity.

Úžasné,excelentní.Barvité vyprávění o mladé dívce která vyráží na dráhu špionky,anglicko-francouzské odbojářky.Snaží se bojovat proti nově nastolenému režimu a získat pro spojence výhodu v podobě muže ,který svým věděním na poli fyziky může zvrátit výsledek válečného konfliktu.Pan Mawer opět nezklamal,nemůžu se dočkat až se pustím do pokračování .Bravo!

Časožrouti mne úplně pohltili , prostě starý a dobrý Steve.Skryté okno mi přišlo slabší,ale možná mě ovlivnil pocit z filmu , který se mi prostě nelíbil.Celkové super čtení.

Úžasné!Kniha překypující láskou,bolestí,živozem,smrtí...láskou.Krásný,trochu smutný a skoro skutečný příběh.Přečetla sem ho se zatajeným dechem.

Hartl mě opět nezklamal.Velmi milé,vtipné a napínavé vyprávění o osudech.Styl jeho psaní se mi moc líbí,je to takový lidový a jednoduchý.Nemusí se u toho extra přemýšlet a většinou u toho vypnu.Bohužel jen na krátkou chvíli protože ty jeho knížky sežeru během dvou,třech dnů.Za mě super pane Hartl,máte v šuplíku další?

Skvěle napsaná kniha.Mám ráda tyhle postapokalyotické záležitosti.

Mě to prostě baví!Pan Bryndza píše na můj vkus skvěle.Suprově se to čte-jedním dechem.Stále doufám že rozvine osobní cesta Eriky.

Robert opět nezklamal.Skvěle a napínavě napsáno,navíc Erika je prostě sympoška :-)