Januli

Čtenář může přijít na pachatele, ale nepřijde na důvod a kdo co jak, protože to nemáme šanci vyčíst... kniha se mi četla stejně dobře jako ostatní, ale není to nějaká hitparada. Ale zvědavost mě hnala číst dále a dále. Nevím čím to, ale hlavní hrdinka mi lezla na nervy. Mám dojem, že autorka dělá z hrdinek vždycky tak trochu blbky. :-D

Než jsem knihu začala číst tak jsem si říkala, ty jo tolik procent, to bude bomba. No tak nic no. Dlouheee, přečtěte 50 stránek a nejste o nic dal než před těmi 50 ti stránkami . Předvídatelné, ach jo, bylo to jasné, jako facka. Škoda škoda, kniha měla slušný start, zajímavé téma, ale ....

Za mě by to šlo :-) není to pro slabší povahy, protože hrůzy jsou pachany na dětech a to je vždy těžké čtení... motiv byl pro mě malinko slabší, ale zase uvěřitelny. Hess mě jako detektiv bavil a kdyby byla další kniha od autora ráda si ji přečtu.

Banda psychicky nemocných lidí, takhle hodnotím postavy. Příběh je takový mišmaš, který má dost mezer. Ale dočetla jsem to, kapitoly krátké a pokud nepřemýšlím nad tím vším tak i čtivé.

Po pár posledních knížek, které autorka vydala je tahle zase ta stará Váňová. A To je dobře, kniha odsejpá a čte se moc dobře.

Super. Více rozjetych případu mi jen přidaly na ctivosti. A vrah? Překvapení, většinou se trefim, ale teď jsem střelila vedle fest. O proti minulém dílu příčka pokročila nahoru.

Thriller? Tak to ne. Čekala jsem od anotace i obálky něco jiného. Kniha je psaná čtivě, ale pro mě bez gradace a bez pořádného děje. Emoce tam však určitě byly, a věřím, ze si kn8ha příznivce najde, ale ja to nejsem.

Opět výborně napsaná kniha paní Mornštajnové. Její knihy vedou k zamyšlení (teda aspoň pro me) a vždy, když její knihu doctu, tak o ní musím přemýšlet. Ač jsem se snažila sebevíc, tak prostě otec si mě sympatie nezískal a Bohdana si získala mou lítost. Jinak postavy krásné vykreslené, doba popsaná tak jak byla a už se těším na další knihu. Název této jsem pochopila až v samotném závěru.

Trápení... půlka knihy za mnou a nic. Pak druhá půlka knihy za mnou a nic. Jsem moc ráda, že jsem si knihu jenom půjčila a nekoupila si ji. Děj se táhl, zápletka mizivá. No knihu vrátím a zapomenu.
SPOILER???
Otec Kate byl učitel. Zemrel a ona zmizení nahlásila za měsíc. Nikdo se po něm neshanel?? Nikomu nepřišlo divné že je pryč? Nebo je to někde vysvetlene a ja to přeskočila?

Dobrý příběh, dej se nevlekl, pěkně navazoval, asi nejlepší kniha autorky. Závěr překvapující, tak jsem zvědavá, jestli v další knize bude zmínka či pokračování.

Po přečtení triologie o M. Servezovi jsem byla zvědavá, co Zkurvenej příběh přinese. Knížka se četla skvěle a byla jsem zvědavá jak dopadne. Musím přiznat, že mi konec knížky zkazil celkový dojem. Závěr pro mě byl velkým zklamáním. :(

Autorka má drsné knihy, ale tahle je zatím asi na prvním místě. Chvílemi mi bylo až zle... No už jdeme do finále a já jsem moc zvědavá, Conan poslední díl přinese.

(SPOILER) Opět dobré čtení, nemusím takové ty zkorumpované policisty a jejich šetření. Bohužel každá knižní série to má, tak já doufám, že už jste si to tady vybrali a další díly budou o případech a vztahu Lucas a Avy a jejich spolupracovníků.

Kniha se četla moc dobře a byla zajímavá. Osudy, lži a tajemství lidí žijících v Beskydech. Chybělo mi v knize více to asi rozvést, některý děj mi přišel, že by si zasloužil více pozornosti. Jinak nemám co vytknout a můžu před autorkou smeknout.

Za mě hezký příběh. Zajímavé, smutné osudy lidí. Dějové linie střídající se v časech a postavách mi vyhovovalo.

Vlastně jsem na toho autora dopisu a jeho znění byla zvědavá skoro jako Šárka...a čekala jsem více. No pro mě prázdninová knížka, právě se hodící někam k vodě, ať už moře nebo bazén. Kniha mě bohužel moc neoslovila, jiné knihy autorky se mi líbili mnohem více. Ale věřím, že si kniha najde spousty fanoušků :-) a určitě tímto paní Čechovou neodsouvam na druhou kolej. Určitě až zase na nějaké její dílo narazím tak si jej přečtu.

Takze další Lapena do sbírky, ale že bych byla knihou lapena a zcela odrovnana to ne. Průměr tentokrát. Nikdo mi nebyl sympatický, ač mám děti ráda, tak tady mi dítko lezlo na nervy. :-( a závěr tím, že skončil takhle mi vlastně sedl..:-)

Překvapena závěrem a možná vlastně i celým druhým dílem knihy, kdy jsem čekala šťastnější ukončení, hlavně co se lásky týče... Jinak mi přijde, že kniha se více točí okolo osudech jiných než o samotné Olívii, ale ona sama to tak v životě měla, takže dobře napsáno ;-) potenciál na třetí díl kniha má, tak uvidíme...

Kdybych nečetla předchozí knihy autorky, tak bych po knize nesáhla. Ale to by byla škoda. Bavila mě, fakt se dobře četla i když téma nebi moje nejoblíbenější... Po přečtení když se nad tím zamyslíme, nedává spousta věcí smysl a není to reálné, ale když nás tím nebudete přemýšlet, tam si knihu můžete užít. :-)

(SPOILER) Ono vlastně když čtete tuto knihu, tak si možná myslíte, že víte, co a jak a pak přijde rozuzlení a je to jinak. Jo závěr přepálený. Ať už právě rozuzlením nebo happy endem . A Claire - já ani nevím, jestli byla mi sympatická nebo ne :-D