ještěrka38 komentáře u knih
Deavera už jsem četla, ale tahle kniha mě vůbec ničím neoslovila. Nebylo tam ani napětí ani nic, co by mě nadchlo. Chtěla jsem zkusit něco nového, ale číst něco pozpátku??? Nevím, za mě palec dolů....
Taková oddechovka...a protože kniha končí stranou 127, přidávám do čtenářské výzvy..:-).
Kdyby tahle kniha byla delší, tak z ní budu mít noční můry. Vůbec se mi nelíbila a působila depresivně i díky ilustracím. :-(
Myslím si, že v nejlepším by se mělo přestat. Trošku lepší než předchozí díly, ale jedničce se to nevyrovná.
Nevím proč, ale tady mi strašně vadilo, že autorka psala jako muž. Tahle kniha se mi moc nelíbila.
Nemůžu napsat nic jiného, že mě opět autor nezklamal. Zase perfektně napsáno a opět jsem se dozvěděla věci, po kterých bych nikdy asi nepátrala. Za mě určitě 5 hvězdiček.
Zklamalo mě docela, že obě části knihy byly vlastně příběhy téměř identické. I když v druhé části došlo k vysvětlení některých situací..
Docela hezká knížka, ale vadilo mi, že na každé stránce se v podstatě opakuje to samé...Pěkné ilustrace.
Chvilkama hodně nechutný příběh. V podstatě nic ohromujícího nebo překvapujícího.
Výborná kniha pro děti, které nerozumí některým úslovím. Dá se použít i při besedách pro děti ve škole nebo v knihovnách.
Pro mě velké zklamání. Vůbec žádné napětí, nuda...čekala jsem daleko víc.
Poslední kniha, která mi chyběla přečíst od Jo Nesba...Jedním slovem??? Výborná. Nejlepší ze všech jeho knih. Nemohla jsem se odtrhnout. Doporučuji.
Myslím, že se tato kniha povedla. Jednoduše a stručně popsaná nejzákladnější náboženství. Kniha je určena především dětem, ale doporučila bych ji i dospělým. Určitě by se hodila i jako doplněk k učivu na školách.
Těšila jsem se na zajímavý příběh. Byla jsem ale hrozně zklamaná. Pro mě nejhorší z knížek, které jsem od ní četla. :-(