jitka3027 komentáře u knih
Příjemná oddychovka, četlo se samo :) zajímavé postřehy, nevšední situace. Doporučuji.
(SPOILER) Po všech negativních recenzích jsem se bála se do knihy pustit, nicméně se četla velmi dobře, je pravda, že jsem se trochu ztrácela v postavách, hlavně kdo ke komu vlastně patřil... Ale za mě dobrý,přečteno velmi rychle, aspoň mě to nutilo přemýšlet nad souvislostmi. Dost mi připomíná styl Patrika Hartl.
Spoiler:
Vůbec si nevybavuju s kým byla spojena ta žena, kterou Anežka srazila autem...
Měla jsem velká očekávání, což byla asi chyba, přišlo zklamání. Zpočátku příliš rozvláčné, občas nesrozumitelné. Ke konci jsem se dopracovala jen z povinnosti a konec konečně začal dávat smysl.
Své čtenáře si knížka ale určitě najde...
Vůbec jsem nevěděla, do čeho jdu, co mám od knihy čekat. Pár knih autorky už jsem četla, takže jsem si myslela, že nezklame. Ale tohle bylo minimálně o level výš.
Rozhodně jsem se dozvěděla nové věci, možná i částečně pochopila způsob přemýšlení. Poslouchala jsem jako audioknihu. Přednes na mě působil pohádkově, coz mi před spaním vůbec nevadilo. První část se mi líbila o trochu více.
Přečteno velmi rychle, sice dost předvídatelný a někdy těžko uvěřitelný příběh, přesto mě čtení bavilo, dobře se četlo a těším se na další autority knihy.
Tak musím říct, že tohle sérii jsem si opravdu užila, druhý díl byl o fous lepší než ten první a emoce jen strikali, slzy tekly. Jsem ráda, že mám tuto knihu ve své sbírce, určitě se k ní vrátím.
Moje druhá kniha od autorky. I přesto, že některé scény působily až přehnaně a neuvěřitelně jsem knihu přečetla jedním dechem, bavila mě moc. Je to milý a dojemny příběh na pozadí ztreštěné romantiky
Tahle autorka mě umí rozesmát.
Tato kniha mě zatím z prectenych bavila nejméně, některé postavy mi dost Kelly na nervy, celkově ale hodnotím velmi dobře.
V první polovině jsem se nemohla začíst. Lezla mi na nervy Sam i Charlotte, v druhé půlce se tk zlomilo, a dočetla jsem velmi rychle, Čekala jsem ale něco víc, proto jen ***
Surové, pesimistické, beznadějné. Moje první setkání s autorkou a budu to muset ještě nějak zpracovat. Rozhodně bych se u tohohle jezera nechtěla ocitnout ani na chvíli...
Kniha mě větsinou bavila, přinesla i nové myšlenky. Celkově hodnotím jako dobré...
Audiokniha
Knížka mě diky poslechu bavila asi o něco víc, než by se líbila při čtení, protože přednes k Molly seděl prostě úplně přesně. Není to thriller na jaký jsme zvyklý od jiných autorů, ale prima detektivka, která osvětlí svět lidi (zřejmě) s lehkou poruchou autistickeho spektra :)
Silný příběh... ale Šikmý kostel je Šikmý kostel :)
Velmi čtivý příběh, až mě mrzelo, že už končí, i kdyz některé postavy mi občas lezli krkem :)
Zatím nejslabší z knížek této autorky, co jsem četla. Nejzajímavější je poslední z povídej, nicméně všechny povídky jsou dost depresivní a s nádechem "hořkovtipnosti".
Přečteno za 2hodinky ...
Tak tohle byla bomba. Babi Boží je naprosto geniální postava, která mě fakt bavila. Dost mi připomínala moji vlastní babču, až na to hulení
Vykreslení vztahů mezi matkami a dcerami je z mého pohledu naprosto přesné. Děj krásně ubíhá a vůbec vám to nebude připadat, že máte naposloucháno 19 hodin. A přednes V.Zawadské k tomu všemu ladí přesně. Tohle si rozhodně ráda poslechnu ještě jednou. Fakt moc povedené. Vůbec bych se nezlobila za ještě trochu delší vyprávění. Při druhém poslechu si určitě nějaká babčina moudra zapíšu.
Tleskám.
Nebyl to můj šálek kávy. První autorova kniha, ale v sérii nehodlám pokračovat.
Za celou dobu jsem si zapamatovat jen jméno hlavního hrdiny, celé mi to přišlo moc šroubováné...
Asi nejlepší kniha od autorky, i kdyz všechny se mi moc líbily. Knížka měla spád, líbily se mi 2 neustále protínající se časové roviny. Super.
Úvod knihy mi přišel takový nemastný, ale ve chvíli, kdy se Claire přesune v čase dej nabírá pěkně obrátky. Někdy až surový popis do nejmenších detailů vás vtáhne do děje a nepustí. Je to veliká zběsilá jízda historií plná nečekaných napínavých zvratů i brutálních popisů, které se střídají s chvilkami plnými lásky. Strhující, jsem nadšená.
Poslední slib je zatím nejlepší z těch , které jsem četla od této autorky;(uz mi zbyva jen Krabička vzpominek). Přečteno za den, na konci jsem si trochu musela připomenout jména ze začátku knihy, ale moc pěkný a čtivý příběh.