jitka3027 jitka3027 komentáře u knih

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Knihy této autorky ne neskutečně baví... Nikdy do poslední chvíle na 100% nevíte co a jak :)

10.08.2022 5 z 5

S láskou z Říma S láskou z Říma Jules Wake (p)

Prima oddechové čtení, bavilo mě to :) Nic náročného, vhodné na slunné letni dny

10.08.2022 5 z 5

Farma zvířat Farma zvířat George Orwell (p)

Nadčasová klasika, kterou by si měl přečíst každý...

08.08.2022 4 z 5

Knihkupectví na Riverside Drive Knihkupectví na Riverside Drive Frida Skybäck

V první polovině jsem se nemohla začíst. Lezla mi na nervy Sam i Charlotte, v druhé půlce se tk zlomilo, a dočetla jsem velmi rychle, Čekala jsem ale něco víc, proto jen ***

04.08.2022 3 z 5

Mám tě ráda, nemám tě ráda Mám tě ráda, nemám tě ráda Jo Watson

Přečteno velmi rychle, zasmála jsem se :)
Moje první zkušenost s touto autorkou a určitě ne poslední. Prima letni čtení do nepohody, když už přestanete věřit na zázraky :)

02.08.2022 5 z 5

Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Celkově hodnotím knihu jako hodně zdařilou, nejhezčí byla první část- Dětství. Druhá část byla hodně surová někdy až moc realistická, bez příkras. V poslední části jsem hltala každé slovo a musela číst do noci, abych věděla, jak to dopadne.
Jedine co mi 'vadilo' byl styl psaní, nemohla jsem si zvyknout...

01.08.2022 5 z 5

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Letošní rok jsem si dala jako výzvu vyzkoušet nové žánry, toho je jeden z mých prvních thrillerů a musím říct, že se mi četl výborně, nemohla jsem se odtrhnout.
Bavilo mě téma i postavy a při částech, které jsou kurzívou mi běhal mraz po zádech.
Za mě opravdu dobře čtení :)

30.07.2022 4 z 5

Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Důležitý díl série, za mě opět skvělé napsaný a o to víc mě mrzí, že na další díly si budu muset počkat. Autorce tleskám a už teď se nemůžu dočkat pokračování

Faja Faja Petra Stehlíková

Čekala jsem, jestli i pokračování bude stejně kvalitní a nezklamalo. Byla jsem pohlcena. Skvělá knížka

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Po knížce jsem sáhla že zvědavosti, fantasy nečtu.... ale asi začnu... knížka se četla sama, byla to jízda, fakt jsem to nečekala....

Přitažlivost planety Krypton Přitažlivost planety Krypton Jiří Mádl

Příjemná oddychovka, četlo se samo :) zajímavé postřehy, nevšední situace. Doporučuji.

23.05.2022 5 z 5

Životice: Obraz (po)zapomenuté tragédie Životice: Obraz (po)zapomenuté tragédie Karin Lednická

Silný příběh... ale Šikmý kostel je Šikmý kostel :)

20.05.2022 4 z 5

Dovolená s moderním fotrem Dovolená s moderním fotrem Dominik Landsman

Oddechovka, moje první od tohoto autora. Pobavila, přečtena za chvilku :)

08.05.2022 4 z 5

Tajemství Tajemství Radka Třeštíková

(SPOILER) Po všech negativních recenzích jsem se bála se do knihy pustit, nicméně se četla velmi dobře, je pravda, že jsem se trochu ztrácela v postavách, hlavně kdo ke komu vlastně patřil... Ale za mě dobrý,přečteno velmi rychle, aspoň mě to nutilo přemýšlet nad souvislostmi. Dost mi připomíná styl Patrika Hartl.
Spoiler:
Vůbec si nevybavuju s kým byla spojena ta žena, kterou Anežka srazila autem...

02.05.2022 4 z 5

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Velmi čtivý příběh, až mě mrzelo, že už končí, i kdyz některé postavy mi občas lezli krkem :)

11.01.2022 5 z 5

Opiju tě rohlíkem Opiju tě rohlíkem Simona Monyová (p)

Příjemné čtení, odpočinula jsem si, občas se zasmála :)
Opravdu má hodně společného s Deníkem Bridget Jones :)

31.12.2021 4 z 5

Dvacet deka lásky Dvacet deka lásky Simona Monyová (p)

Zatím nejslabší z knížek této autorky, co jsem četla. Nejzajímavější je poslední z povídej, nicméně všechny povídky jsou dost depresivní a s nádechem "hořkovtipnosti".
Přečteno za 2hodinky ...

29.12.2021 3 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Začátek mě příliš nezaujal, ale po pár stránkách, jsem se už nemohla odtrhnout. Fascinující příběh, napínavý až do konce :) Doporučuji.

26.12.2021 5 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Audiokniha, úžasný přednes M. Hofmanna. Doporučuji :)

05.12.2021 5 z 5