JitkaHambi komentáře u knih
První kniha (V lese visí anděl)se mi líbila o malinko víc, ale Sova taky výborná :-)Už se těším na 3.knihu a vzhledem k trochu otevřenému konci věřím, že brzy bude :-)Doporučuji!
Já tuhle sérii prostě miluju.
Miluju i Madison, Natea a úplně nejvíc Brodyho :-D
Opět poutavě psáno, nemohla jsem knihu vůbec odložit.
Dočetla jsem a okamžitě se pouštím do té 5.
Předchozí kniha (Hluboký sníh)se mi líbila o trošku víc, tady jsem se nemohla ze začátku nějak začíst, ale potom ke konci už jsem se nemohla odtrhnout a z toho, kdo "byl Ursulina" a proč, jsem byla teda v šoku.
Celkově závěr knihy opravdu povedený, poslední stránky až dojemné.
Doufám, že brzy vyjde další kniha, autor je borec :-D
Hrozně zdlouhavé, samé lži, nikdo z nich mi nebyl sympatický.Ale číst se to dalo, jen asi za chvilku zapomenu o čem že to vlastně bylo.
Autorka umí psát teda mnohem lépe, tato kniha mě trochu zklamala.
Tato série s Kate a Tomasettim mě nikdy nepřestane bavit....:-)
Zajímá mě i Amišská komunita.
Tato kniha byla opět napínavá a skvělá!Těším se na další díl
A mně se to líbilo:-) Mělo to spád, bylo to docela i napínavé, Kay je mi sympatická...určitě si přečtu i další knihu.
No to byla slátanina.Jsem ráda, že jsem knihu nekoupila,jen náhodou jsem na ní narazila v knihovně, jinak bych litovala zbytečně utracených peněz.
Všechny postavy nesympatické, takže mi bylo úplně jedno, co se komu stane.No a ten konec?Co to mělo být? Dávám 2* a to teda hodně s bídou.
Lanczová....moje nej autorka od mých 12 let:-D Teď mi zpříjemnila cestu letadlem, přečteno opravdu přesně za 4,5 hodiny :-D
Kniha oddechovka, úplně ideální na dovolenou a na cesty.
Tak tahle kniha mě teda pořádně bavila!Musela jsem číst až do rána, nedokázala jsem se od knihy vůbec odtrhnout.Pořád jsem si říkala, co za tím vším je.Opravdu originální zápletka.
Doporučuji všem!
To bylo skvělé!Nejdřív jsem si říkala, že to bude asi divné, číst takhle úplně od začátku, když už člověk všechny z týmu zná, ale bylo to úžasné!Moc mě to bavilo.Pecka!Angela Marson je TOP, už se těším na další díl, doufám že vyjde brzy!:-)
Prostě Kim!Všechny knihy jsou úžasné, i tato mě velice bavila a už se těším na další :-)
Od knihy jsem vůbec nic neočekávala a o to víc jsem byla překvapená.Nemohla jsem se odtrhnout, moc mě zajímalo jak to celé vlastně bylo.Kniha je zajímavě psaná z pohledu různých " hrdinů" a jsou tam i úryvky z deníčku.A konec jsem tedy nečekala, pro mě šokující,ale je to reálné. Ještě dlouho budu na knihu myslet - jak se dají děti lehce zblbnout přes internet....bohužel velice smutná realita této doby.
Hezky psáno....klobouk dolů, že to Míša zvládla nakonec.
Akorát co mě v knize hodně iritovalo bylo chování jejího manžela! I na konci ta jeho autentická výpověď a názor!Nemám slov.
Super kniha, jako vždy..... až na ten smutný konec, ach jo :-(((( Vůbec jsem nečekala že to takhle skončí.
Super, super, super!Ani chvíli jsem se u knihy nenudila, pořád se něco dělo.Zoe i Tatum byli perfektní.A ten konec?Teda.... doufám, že brzy vyjde další kniha!:-)
Super kriminálka! Akorát mi tedy vraždy vůbec brutální nepřipadaly, jak se v knize neustále Kate zmiňuje, že je to hrozná brutalita.Mám přečtenou sérii Chrise Cartera a tam je teprve brutus :-D Jinak ale zajímavá kniha a už se těším na další díly.
Tak mě kniha teda bavila :-) Pořád jsem čekala co zas Juliette (Elizabeth) vymyslí a kam až bude schopná zajít.Akoràt teda ten konec......trochu mě to naštvalo a přišlo mi to najednou useklé.
Kdo ví kolik takových psychopatek běhá po okolí :-)
Tato kniha se mi těžko četla kvůli Červovi, bylo mi u toho hrozně, ale jsem ráda, že jsem to vydržela :-)Vraha jsem odhalila, což se mi málokdy podaří, ale motiv byl tedy překvapivý, to jsem nečekala.Super kniha, jako vždy :-)
Kniha má velice pomalý, až chvílemi nudný rozjezd, ale radím"vydržte!":-)Pak už jsem se nemohla od knihy vubec odtrhnout.Líbil se mi styl vyprávění všemi hlavními hrdiny, z různých úhlů pohledu.Podle přečtení obsahu knihy na obalu jsem tedy čekala, že příběh bude úplně o něčem jiném(tramvaj tam zas tak velkou roli nehrála), ale i tak to byla pecka!:-)