JointlieKat94 komentáře u knih
Krásná, všeříkající obálka. Ale.. dostala jsem se na str. 120 a dál nehodlám pokračovat. Čtení mi trvá, příběh je celkem zajímavý.. ale dlouho trvající popisy všeho mě prostě "nudí". Kniha mě prostě nebaví.
Je to takové "poetické postapo", tak bych to asi napsala a uzavřela.
O něco víc, než predchozí díly, ale stále pořád špatný.
Bylo to vážně dobré čtení! Ale já prostě nemám ráda, když tomu nerozumím! :D
Četlo se mi fakt dobře, námět byl super! Ale prostě jsem se úplně neorientovala v čase, v postavách. Možná by bylo dobré dělat si u knihy poznámky (ocenila bych, kdyby to napsal někdo přede mnou a né pár dní před prodejem knihy- jakože jde do světa, ale ja jí prostě musela stihnout přečíst :D). Asi jsem se prostě jen nesoustředila tak, jak bych měla.
Ze čtení jsem chvilkama měla opravdu husinu a dost špatnej pocit.
Tak můžu doufat, že se k ní někdy, nějakou náhodou zase dostanu a budu si pamatovat, že si to musim zapisovat! :)
Kniha je hezká, motivační. Ale je v ní tolik afirmací, které si člověk prostě nemůže zapamatovat. Alespoň né člověk jako já. (Ke všemu jsou tak dlouhé!).
Je to samý přiklad, kolegyně udělala, kamarádka potřebovala, jeden pán.. že mě to prostě moc nebralo.
Jasný, vzala jsem si z toho to, co jsem potřebovala.
Přej si, a bude ti sesláno. (Musíš si přát ale správně!)
Já si taky myslím, že bez vyřešené minulosti se prostě nedá plánovat budoucnost. Musí se to vyřešit, objasnit. V tomto ohledu Amálii chápu.
Myslela jsem, že to bude lehké čtení, na pár hodin. A ono mi to trvalo pár dní. Taky jsem se díky tomu dostávala s myšlenkama i do své minulosti, do svého dětství.
Líbilo se mi to.
A její práci bych taky potřebovala. Tolik našetřených peněz a ještě si zaletět do Japonska. :)
Dávám 5* za úžasnou scénu Knihovníka, při operaci s knihami. :D to je prostě to nejvíc, co mě v téhle knize dostalo! :) musela jsem to předčítat přítelovi, ale ten to samozřejmě úplně nepochopil.. :D
Kniha je zase super, napínací, vtipná, akční. Mák Mrakoplaš je mým oblíbencem, Zavazadlo a kabelka.. taky super. Povídání opilého Moru a Války, nemělo chybu.. :D
Hezké, moc hezké. Těším se na další díl. :)
Verčo, jsi strašně statečná, přeji ti, aby jsi už nikdy nespadla do té alkoholové pasti. Přeji tobě, sestrám a mamince, aby se Karel změnil. Moc si to zasloužíte, protože takhle má vypadat fungující, normální rodina, jako u Vás.
Co se týká alkoholu, jako puberťák jsem samozřejmě pila, bylo to něco hustýho a dospěláckýho. Já jsem pak spíš zapadla do toho drogovýho světa, takže prostě alkoholu nerozumím a nechutná mi. Moje rodina pije alkohol, všichni, docela dost. Možná kvůli nim jsem se tomu pak spíš vyhýbala. A vyhýbám doteď, už všemu. :)
Proč tedy 3 hvězdičky?
Protože jsem cítila odpor, když ho cítíte, každé otáčení stránkou je těžší a těžší.
Protože jsem nějak nevěděla, co si myslet o panu M., nějak jsem očekávala, co se stane.
Prostě proto.
Držím ti palce ať všechno zvládneš.
Jen tak dál. :)
Kniha je stažená na moje jméno a i přes to si nepamatuju, kde jsem k ní přišla. :D
Teď jsem se do ní (nějakym zázrakem a asi po dlouhý době) pustila a nějak nevím, co napsat. Asi to není čtení pro mě. Scifi, halucinace, dokola opakující se scénka.. né. Nerozumím tomu. :)
Asi jsem taky čekala něco jiného. :D
Nejlepší pro všechny by prostě asi bylo přestěhovat se do Francie. :D no, ne.. první díl ještě dobrý, ale tohle už prosím ne.. bojím se otevřít další dva díly, co tu ještě mám.
Přeskakovala jsem. Hodně. Už ne jen recepty, ale dokonce i nějaké kapitoly.. snad kvůli tomu neskončím v pekle.. :)
No opravdu, nebýt výzvy, rozhodně bych po ní nesáhla. :)
Ale tak moc mě to bavilo! Poppy byla prostě hrozně ztřeštěná a hrozně potřebovala práci. :D a mě se moc líbila! Uměla vždy a vše vtipně vyřešit, octla se v tolika trapných situacích, že mi to samotný nebylo příjemný.. :D ale prostě to bylo hezký. Povedený. A Ryan, to byl prostě sympoš! Když se to vezme kolem a kolem.. :)
Příjemné, zábavné, romantické a samozřejmě předvídatelné čtení, které mě prostě bavilo. :)
Přečetla jsem 50 stránek, a každou stránku jsem se nemohla soustředit, pořád jsem jen přemýšlela nad tím, že knihu odložím.. nakonec se tak stalo.
Tohle asi není úplně čtení pro mě. Ale jistě má své čtenáře. Já prostě jen nerozumím umění a Hitlerovi..
Přečteno během dvou nočních směn, s vynecháním receptů. :)
Tak to bylo dobrý.
Tohle původně mělo obsahovat moje hodnocení. Ale jelikož už jsem dočetla a dnešní čtení bylo lepší, než včerejší, tak to trochu poupravím.
V knize mě třeba vůbec nezaujaly recepty, ty jsem vážně jen prolistovala a z toho jsem si vybrala asi jen 2 použitelné, pro mě. Taky mi trošku začínala vadit ta dokonalost těch francouzek, vždyť to ani není možný! :D a taky teda to víno.. já nepiju vůbec, a jen kvůli tomu, jak je zde víno opěvováno, jsem se cítila, jako bych si snad tu flašku měla koupit.. :D rozhodně nekoupím!
A teď k tomu dobrému. Já jako věčná dietářka (ano, už od mého útlého mládí..) a v poslední době i nadšená běhna, jsem tuhle knížečku docela uvítala. Vlastně zde nebylo nic, co bych nevěděla, ale občas, když mi dojde motivace (stává se to, nebudem si lhát), prostě musim sáhnout po knize, která mě "nakopne". Občas potřebuju pošťouchnutí k tomu, abych teda dělala ještě o malinko víc (ono to funguje), a zase se navrátila k tomu, co už dávno vím. :)
Takže se dnes skvěle vyspím, spočítám si zase ty kalorie, trošku si zacvičím, zasoustředím se na dýchání a půjdu se projít, nebo proběhnout. Ale hlavně... hlavně se najím. :) s vodou totiž problémy nemám. :)
Ale tak si to přečtěte! Funguje to jako skvělý motivátor! :)
Jsem strašně zklamaná a je mi to líto. :(
Od Hanky jsem četla její první knihu, Toxický squat, a ta se mi líbila na celých 5*, a tohle (náhodně vybráno čtení do práce) mě teda vytáčelo úplně. Dokonce jsem si původně myslela, že se jedná o první knihu autorky (pak bych to asi chápala lépe), ale po té první knize přišlo vážně velké zklamání. :(
Čekala jsem, že se tu bude rozebírat sebepoškozování Klaudie, nějak probírat důvody, její situace, nějaké vysvětlení a dostala jsem naprostou "patlaninu", s prominutím.. Klaudie se zamilovala do nejlepší kamarádky, zároveň ale trochu i do upíra (čekala jsem, že byl smyšlený..), řeší se tu život po smrti, co a jak bude.. takový filosofický patlání se v něčem..
No prostě bohužel, ale ani trochu mi to nesedlo. Bylo toho tu moc a přitom vlastně nic.
Mám tu samozřejmě ještě dvě nečtené knihy Hanky a touto knihou se rozhodně odradit nenechám. :)
Naprostý souhlas s FoxFox, na začátku jsem myslela, že knihu odložím, protože se obě chovaly na facku. Naivní malý holky.
Druhá polovina už měla děj lepší, ale stejně mě to úplně nechytlo.
Čtení mi trvalo opravdu dlouho.
Nemůžu hodnotit kladně ačkoliv v tom vidím něco k poučení.. ale i kdyby to přišlo, nikdo tomu nezabrání.
Naprosto dokonalý.
Tak tohle bylo mé seznámení s paní Maasovou, a nic už asi nikdy nebudu mít radši. :) mrzí mě, že ta kniha si na přečtení počkala tak dlouho, ale netěšila jsem se na ní jen kvůli počtu stran. Nemám k tomu co napsat, protože vše už bylo detailně popsáno.
Překvapila mě tedy ta brzká smrt, ale jasný, o čem by to pak bylo, že? :) zamilovala jsem si Daniku, Bryce až poté.. Zamilovala jsem si i Umbra Mortis, Hunt je totiž dokonalý ochránce. Při planoucím Solasovi, cítila jsem se, jako bych s nimi vše prožívala! Nebyla to jen nějaká romantická ouchylárna, tohle bylo prostě něco víc. Nadchlo mě to od začátku a i po dočtení jsem toho plná.. bylo to fakt napínavý. Dokonce jsem měla párkrát i slzy v očích!
Naprosto dokonalý čtení. 15 dní krásného čtení. A já se nemůžu dočkat pokračování! (do Helu, snad to nebude dlouho trvat!)
První kniha tohoto autora (i autorky), a myslím, že jsem zvolila dobře.
Výborně jsem se u čtení bavila, ačkoliv mi některé pasáže přišly už příliš.. jak bych to řekla, přehumorované? (to především v případě autorky- omlouvám se). Prostě to chvilkama bylo moc. :)
Co se týče pana Landsmana, ten mě bavil a rozhodně se těším i na jeho další knihy. :)
Líbilo se mi! :)
Já mám tahle Saturninova pokračování ráda, i když to už prostě není ono. :)
Vyprávění jsou plná pořekadel a rčení (ptže Saturninova mamka, ne teta Kateřina), plná cestování, žen a humoru. Konec samozřejmě známe, místo, kde se Saturnin nakonec usadil.
Myslím, že tohle by bylo dobré zakončení Saturnina a jeho příhod. :)
Tuto knihu jsem přes rok sháněla své nejlepší kamarádce, která se mi zmínila, že tuto knihu měla doma jako malá holka ještě, a že jí milovala. Teď má sama malou holčičku, čeká kluka, a já jí konečně sehnala, a samozřejmě jsem se na to čtení hned vrhla. :)
Jsou tu nádherné básničky, krásné obrázky a celé je to prostě moc povedené. Moc se mi to líbilo, dokonce jsem u poslední básničky měla slzy v očích, jelikož to pro mě byla tak známá říkanka, a byla úplně zapomenuta.
"Kolik je na světě očí, kolik je na světě snů, kolik se koleček točí, kolik je nocí a dnů..."
Nebylo to špatné čtení, na noční směnu akorát, chvilkama jsem se bavila, chvilkama mi to přišlo nudné. Holky mě moc nebavily, ani nijak nezaujaly.. a navíc mě jedna z nich úplně rozčilovala. :)
Ale četlo se to dobře, příběhově taky fajn, ale asi to není nic, na co bych si vzpomněla třeba za rok.
První díl byl prostě TOPka druhý díl se mi líbil taky a moc, jen to nemělo ty kvality. :)
Všechny postavy si tu oblíbíte (skoro všechny :D ), děj krásně, vtipně a svižně utíká, a já se jen bavím nad tím, jak se nad tím bavily autorky. :) prostě to zas hravě daly!
Moc se mi to líbilo, a těším se na případný další díl. :) a samozřejmě mám chuť přečíst si Janu Eyrovou, ze které bylo čerpáno. :)