Jojohana komentáře u knih
včera jsem knížku dočetla a velice se mi líbila. konec nebyl zrovna optimistický, ale tak to holt v životě chodí.
kniha mě moc zaujala svoji hloubkou, přiznám se, že některé myšlenky jsem si i psala, jsem překvapena, že tuto knižku napsala tak mladá autorka. už se těším na další knížku slečny Radky.
kniha mě prostě nadchla, nádherně rozehrané a zpracované příběhy deseti žen. lze jen doporučit.
nic moc, čekala jsem více, nicméně jsem dočetla do konce.
souhlasím s MonisPop, z počátku se mi knížka líbila, ale potom se stávala nudnou, nedočetla jsem do konce
knížky pana Kuťáka mám moc ráda, ale tato knížka mi příšla trošku slabší. Nicméně jsem ji dočetla a klidně mohu doporučit
čtení knížky se mi zdálo, že je ztráta času, nedočetla jsem. konec se dá předpokládat již od první kapitoly.
kniha mě dost pobavila i donutila k zamyšlení. mohu doporučit
knížka se velice dobře četla, přečetla jsem jedním dechem. sice tolik náhod v tomto příběhu je málo pravděpodobná, ale četlo se to dobře, mohu doporučit.
souhlasím s mi-nul-o,
myslím, že autorka je velmi přecitlivělá. po padesáti stránkách jsem knihu odložila
knížku jsem přečetla jedním dechem, moc se mi líbila, tajemná a zajímavá
hrozná kravina, škoda času, knihu jsem po prolistování a přečtení pár stranek odložila
kniha se čte dobře, text dost depresivní, zřejmě ze života, zaplať Pán Bůh, že ne z mého.
moc pěkná kniha, psána v jiném style než ostatní její knížky.
ke konci velmi dojemná