kačenka80 komentáře u knih
Všichni nejen tady knihu hodně chválí. Mluva mi nevadila ale čekala jsem pecku podle recenzí a vychvalování a nic. Jsou knihy tisíckrát lepší. Velké zklamání.
Občas jsem se pobavila. Vraždy celkem překombinované a hlavní hrdina je superman :-D Námět zajímavý ale je to spíše trochu parodie na detektivku.
Dánovka jako vždy pecka. Velice čtivá detektivka. Nejde odejít dříve než se dočte. Někdy je až zarážející co se dělo a děje dodnes.
Dán nezklamal jako vždy. Perfektně, lehce a se strhujícím zápalem napsaná kniha. Dokud se nedočte nejde odejít :-D
Nic horšího jsem dlouho nečetla. Nudná kniha co jsem po 50 stranách odložila. Je to poprvé co jsem nějakou knihu nedočetla a číst nebudu. Název super i námět ale velké zklamání.
Čekala jsem mnohem víc. Byla to taková podprůměrná kniha s nádechem rádoby hororu.
Červená knihovna kde jsou draci, kouzla a jiné bytosti. Nejsem cílová skupina ale kniha se četla lehce. Plno věcí bylo dopředu jasné jak dopadne a žádné velké zvraty zde nebyly.
Brynza začíná v psaní slábnout. Díly s Erikou Foster měly spád a napětí. U téhle série je vždy jasné kdo je vrah. Příběh byl průhledný a konec jasný už od poloviny knihy.
Nudná kniha. Psycholožka vražedkyně. V knize je plno zbytečných nudných úseku asi kvůli více stránek. Nápad dobrý ale napsaný velmi nudně a špatně. Konec předvídatelný. Hlavní hrdinka je nesympatická.
Další super Dánovka. Sex, drogy a vraždy. Krauz a jeho parta musí vyšetřit další zapeklité případy.
Knihu dát do žánru thriller je velice vtipné. Žádné napětí, nebezpečí a hlavně žádné rozuzlení. Přišlo mi, že kniha je napsaná jako reklamní zakázka pro Luhačovice. Autorka asi bude chtít napsat pokračování ale to bude škoda papíru. Jediná kladná věc na knize jsou krátké kapitoly ale to je vše. Děsná nuda. České autory čtu minimálně. Po knize jsem sáhla protože mám Luhačovice ráda. Velké zklamání.
Dánovka jako vždy nemá chybu. Vrací se zpět k případu a nic není jak vypadá.
První polovina knihy se vlekla a přišlo mi, že je tam plno zbytečných věcí (rozebírání starých filmů). Druhá polovina už byla zajímavější a nabrala trochu spád. Konec celkem překvapil ale vše se vyřešilo hodně rychle. Dalo se to číst ale jednou stačilo.
Celkem zklamání. Čekala jsem plno informací o hercích a seriálu co ještě nebyly zveřejněny. Místo toho celkem nuda a nic nového.
Jde o popis 3 vandráků na své pouti. Přišlo mi to spíše jako 3 malé děti které se neustále dohadují. Kniha se špatně četla kvůli písma a zvoleným barvám. Fotky v knize byly špatně viditelné a většinou hodně malé.
Kniha byla vtipně napsaná a lehce se četla. Čekala jsem asi trochu více. Vhodná četba pro odreagování a vyčištění hlavy. Paní Devátá popisuje proč se dostala do blázince a pobyt v blázinci popisuje jen okrajově.
Nuda, nuda, nuda. Stačilo by 200 stran plného napětí a byla by fajn. Takhle to bylo nudné, utahané a konec hoooodně přitažený za vlasy.
Dán jako vždy perfektní. Kniha se čte jedním dechem. Dokud se nedočte, tak nejde odejít :-D