kačenka80 komentáře u knih
Jsem celkem zklamaná. Příběh byl už hodně překombinovaný vším možným i nemožným.
Zbytečně moc omáčky kolem. Jak co chutná, vypadá a co jak krájí na kousky za jídlo. Tohle a další zbytečnosti by knize ubraly nudných 100 stran. Parta kamarádek na ostrově slaví rozlučku se svobodou a každá má nějaké tajemství. Postupně vše vybublává na povrch a taky jejich propletenec a vyjasnění proč jely právě ony. Až ke konci se vše vysvětlí (většinu se dá uhodnout velice rychle) a kniha nabere trochu spád. Konec je předvídatelný takže celkem nuda.
Kniha plná komediantů, kouzel, lásky, ďábla, putování, napětí a vražd.
Momentálně velký hit nejen v kinech. Trochu komplikovaně napsaná a nebavila mě. Až na konci v dovětcích a vysvětlivkách mi některé věci došly. Čekala jsem mnohem více.
Nudná kniha sepsaná formou rozhovoru. Nic jsem se nového nedozvěděla. Kdyby knihu napsal pan Moravec, který umí tento styl, tak to bude pecka.
Nápad super ale styl psaní mi nevyhovoval. Nejvíce rušivé byly neustále vypisované hodnosti a celé jména postav. Tím dostala kniha minimálně o 50 stran více. Nejhorší byl konec, který byl předvídatelný ale napsaný na 1 stránce. Kniha má 448 stran a rozuzlení bylo během okamžiku bez napětí na jediné straně. Tím to knihu totálně zabilo.
Autorka v knize popisuje do detailu každou vlnku, zvíře, trávu a malou Daisy (dítě). Tím nahnala stránky. Přes čtvrt knihy hrozná nuda. Příběh byl hezký ale zpracování od autorky ho zabilo. Rozuzlení na konci, které bylo jasné vzala hodně rychle na pár stránkách. Hezké bylo prolínání časové linie.
První přečtená kniha od autorky a nic moc. Vše bylo zdlouhavé a ztrácela jsem se v tom kdo je kdo.
Trochu mi vadily neustále se opakující fráze a texty. Zápletka dobrá ale konec byl předvídatelný. Jezero, vražda plno podezřelých i Loch Ness :-D
Kniha byla napínavá až do konce. Krátké kapitoly psané z pohledu 2 žen. Příběh byl plný zvratů a četl se jedním dechem. Konec byl předvídatelný ale ani tak to neubralo knize na kouzlu.
Předlohou pro hrdinky byly v opravdových ženách, které za druhé světové války létaly a pomáhaly. Boj žen o možnost létat a dokázat, že jsou stejně dobré jako muži nebyl lehký. Kniha je laděna spíše do romantiky což jí hodně ubralo na hodnotě.
Nudná kniha. Čtení bylo ztrátou času. Fantasmagorie z právnického prostředí. Nejvíce mi vadil styl psaní a opakujici se ubohý text.
Kniha se dala přečíst ale žádná pecka. Nezkušený právník zastupuje klientku, která zabila pedofila. Ten jí brutálně znásilnil a zabil malou dceru. Vlastně nejde ani o to jestli ji odsoudí ale o moc soudců a právníků.
Kniha byla velké zklamání. Čekala jsem od paní Pawlowské mnohem více. V celé knize jen neustále vařila nebo se jí sem tam ozval někdo z minulosti. Jsem z knihy hodně zklamná.
Tahle série knih nic moc. Nejlepší knihy byly ze série případy Lincolna Rhyma. Tato kniha byla až moc překombinovaná všemi možnými událostmi. Colter je už skoro lepší než superman a všechny tajné služby dohromady.
Lehce čitelná kniha o životě Jana Mikoláška, který byl považován za léčitele. Kniha je přepisem scénáře k filmu Šarlatán. Na konci je vysvětlení co v knize byla fikce a co pravda a fotky z filmu Šarlatán.
Sci-fi nemusím ale příběh byl dobře zpracován. Konec byl sice předvídatelný ale zvraty, politické pletichaření a lehkost s jakou byla kniha napsaná se mi líbil. Trochu mi vadila forma rozhovoru, kterou je kniha napsaná.
Kniha o ničem. Jde opět jen o druh jógy, prodýchání, uvědomění sebe sama a života s druhými. Taková kniha je každá druhá a pořád to samé dokola. Přečteno se zapřením. Žádné nové a převratné informace.
Dalo se to přečíst ale žádná pecka to nebyla. Zajímavý nápad na knihu ale nějak nudně popsaná. Neseděl mi styl psaní ani spád.
I když je kniha určena puberťákům, tak se mi líbila (už nejsem puberťák :-D). Nápad a zpracování mělo hlavu a patu i když byl předem jasný konec. Hodně hvězdiček je hlavně za nápad.