Kačí137 komentáře u knih
Na Zaca jsem se těšila. Měl docela dost prostoru už v Srdcem proti zdi. I když jsem knížku rychle přečetla, musím říct, že nebyla tak dobrá, jako ostatní. Nějak se táhla, i když nebylo nouze o vtipné pasáže. Nejlepší byla Biancina sestra. Ty dvě pohromadě. Super. Přišlo mi dosti divné, že se ty dva tak dlouho neviděli, když jsou jejich rodiny tak pospolu. Ale co už, nějaké drama tam být musí, že.
Toto byl dobrý nápad. Spisovatelka má vymyšlený vlastní svět, drsný, plný upírů a násilí. A mezi nimi lidské dítě, které si z neznámého důvodu adoptuje samotný král upírů. Aby dokázala přežít, musí vyhrát v turnaji, kde první místo je splněné přání od bohyně upírů. Jakékoliv. V turnaji se seznámí s upírem Raihnem a to je nádhera. Tak krásně sledujete jejich postupné seznámení, pochopení a zároveň neustálé napětí, jestli už přišel čas na konečný souboj. Protože přežít může jen jeden. Hrozně hezky se to četlo. Vlastně jsem ani nespěchala, protože jsem nechtěla vědět kdo koho zradí. No zradí, je silné slovo. Od začátku je jasné, že vítěz je jen jeden. Spíš, který z nich to vzdá? Vyvrcholení, konec, knížky bylo logické a v dané situaci jediné možné. Super.
Ještě teď se směju. Pane jo, kam na ty nápady spisovatelka chodí? Tahle knížka byla vážně oddechová a veselá četba. Původně mě knížka moc nezaujala, přišlo mě, že to bude klasika. Nepochopený pracháč a naivní holka, která jediná ho chápe. Vlastně to tak i bylo, ale úplně mě to odrovnalo. Hned od začátku má knížka spád a jede to. Begonie je veselá, trochu šílená :-) a hlavně má božího asistenčního psa, bez kterého by se vlastně nikam neposunuli! Mezi námi, ještěže moji psi nejsou asistenční, bych se mohla jinak zbláznit :-)
Tohle bylo vtipný. Krásně čtivá romantická knížka. Moc jsem se bavila. Docela jsem si tuto spisovatelku oblíbila.
Druhý díl začal jako konec prvního dílu. protože jednička skončila dost stručně. Takže fajnové. Jinak se jedná o příběh kapitána Jacka. No, musím říct, že mu teda spisovatelka dala zabrat. Jedna rána za druhou. Jo, chlap prostě musí hodně vydržet. Jen mě to přišlo až přehnané a chování Riley je nepochopitelné. Lezla mě tím na nervy. Chyběl mě ten vtip, co byl v jedničce.
Je to drsoň. To je nápad :-). No občas to není pro slabé žaludky. Jak chtějí tenhle příběh ukončit, to jsem teda zvědavá. Příběh je jasný, přepadli nám planetu Zemi, zotročili a snědli snad každého. Pár jedinců maká na jiných planetách a touží po pomstě. Děj se odehrává ve vesmíru a vážně nechápu, jak je možné, že ještě žijí. Asi mají z pr... kliku.
Ale vážně, trochu slabý. Kotleta to umí líp.
Obsah této knížky mě upoutal už v edičním plánu Fantom printu. Přišlo mě, že to bude trochu jiné. A knížka nezklamala.Já od tohoto spisovatele nic jiného,zatím, nečetla.Líbí se mi ta myšlenka, že je uvězněný v on-line hře. Líbí se mi, že sbírá body :-). Je to čtivé a akční,žádná nuda.
Super čtení na lenivé odpoledne. Splní vše, co od názvu a obálky očekáváte. Nepřekvapí, ale pobaví a je to vážně hezky psané. S humorem a nadsázkou, erotika.
Když konečně vyšlo Dlouhé ticho, musela jsem přestat číst vše ostatní a s nadšením se vrhla do čtení nového dobrodružství Mercy a Adama. Ještě z prostředí Prahy :-). Je to paráda. Hrozně jsem se snažila šetřit si ji, ale stejně jsem ji měla během víkendu přečtenou.
Jelikož Mercy hned na začátku unesou, což není tajemství, děj knížky se střídá mezi Mercy a Adamem, který ji samozřejmě hledá. Obě linie jsou výborný.
Je to akční, vtipné, jasné. Super!
Ach jo a zase musím čekat na další díly :-(
Tenhle díl absolutně zbožňuji. Patřím mezi lidi,kteří si některé knížky čtou klidně i desetkrát a když si v hlavě začnu vzpomínat na Kate, vždy začnu tímto dílem.Tenhle je nejvtipnější, napínavý, hlášky super. Má to rychlý děj, krásně se prolíná oddechová část s napínavou. Taky se tady začíná více rozvíjet vztah mezi Kate a Curranem. Rafael je super boží frajer a Jim s Dali, no sranda.
Knížka super, film děs. Ovšem knížka se velmi hezky čte, trochu utopie, ale krásná a čtivá. Příběh je propracovaný, Poutnička je silná, stejně jako Melanie. Moc mě mrzelo, když jsem viděla co z toho ty filmaři udělali.
Kdo nepřečte, nepochopí. Kulhánek je prostě Kulhánek :-)
Třetí díl je díky pozvolnému startu pomalejší. Ale zase výborně doplňuje sérii. Někde se Ayla musí všechno naučit. Odhalujeme velké tajemství a máme tu důležitou novou hrdinku.( Četla jsem i poslední díl a dovětky ) Sluneční čarodějky jsou pěkně zlé a nejsou hloupé. Kaden a Jordan, oba na zabití.
A máme tu druhý díl. Ty dva mě baví. Paličáci.OK, možná až moc sexu. Ale ten svět má vážně dobře vymyšlený. Líbí se mi, že Ayla postupně roste a získává sebevědomí. Objevují se nové smečky, nové prostředí.
Opravdu povedený romantický příběh. Hlavní hrdinka se díky broži ocitne v době Vikingů. Okamžitě si ji nárokuje jeden z Vikingů a prohlásí ji za svoji otrokyni.
Knížka vlastně pojednává o cestě Vikingů, obchodníků, do Byzanské říše. Hrdinka se potýká se svým osudem statečně, vážně klobouk dolů. Cestou se krásně rozvíjí vztah mezi ní a jejím majitelem, který ji chce v cíli své cesty prodat. Nebo už nechce?
Je to hodně popisná knížka, ale nechybí ji vtip, humor a dobrodružství. Vlastně jsem si ji přečetla už podruhé a věřím, že ne naposledy.
Romantika, která neurazí. Není to špatné, i když téma je dosti ohrané. Prostředí je z vysoké školy, která se soustředí na talentové sportovce. Teda, já taky byla na kolejích, ale takové šílené pařby si nepamatuji :-)
Hrdinka je samozřejmě ze střední třídy, ale není to nějak přehnané. Kapitán týmu je samozřejmě z vyšší třídy. Ona má milující rodiče, on ne. Jak říkám, stále stejné.
Ale bylo milé, že tady to děvče je hodně upřímné. Oba jsou velmi sympatický. Knížka se čte snadno. Jen nesmíte očekávat kdoví co.
4,5* Moc pěkné. Přečetla jsem celou sérii, teda zatím vydanou.
Spisovatelka má skvěle vymyšlený svět. Hodně připomíná nacismus a rasismus. Který je všude kolem nás. Líbí se mi myšlenka, že historie se neustále opakuje a chyby lidí jsou stále stejné.
Hrdinka je normální děvče, který chce jen zapadnout, ale bohužel se jí to díky historie její rodiny nedaří. I tak nachází přátelé a postupně zjišťuje, že není všechno tak černobílé, jak se zdá.
Je skvělé, že i hlavní postava dělá chyby. Je to prostě normální holka, kterou teda spisovatelka neustále zkouší a život ji rozhodně neulehčuje.
Pane jo, tak tohle se mi vážně líbilo. Knížku jsem přečetla jedním dechem. Fakt dobrý. Líbí se mi ten nápad s dnenocí. Díky ní dokáží noční příšery žít i ve dne a rozšiřovat nákazu. Jen by mě zajímalo, co budou za chvilku jíst :-D. Asi umřou hlady. Krátká doba populace.
Ale zpět k příběhu. Moc se mi líbilo, že příběh se vlastně vypráví. Hlavní hrdina je v zajetí a za úplatek vypráví své vzpomínky. Je to docela parchant, ale takový, kterému fandíte.
Náhodou se mi líbí, že vlastně skáče s vyprávěním sem a tam. Udrží to člověka ve střehu. Fakt je to promyšlený příběh a svět. Škoda, že vlastně vůbec nevím, kdy bude další díl.