Kačík

Pro mě ne moc záživná knížka, dočetla jsem ji spíše z úcty ke kamarádce, která mi ji půjčila a tvrdila, jak se u toho zasměju. Popravdě, Mojmíra jsem upřímně litovala a dulu bych vystěhovala v okamžiku, kdy by se mi začala míchat do rodinného života. Nevím sice, do jaké míry si autor vymýšlel, ale pokud takové ženy doopravdy existují, tak běda můžům, kteří si je vzali za manželky.

Knížku jsem "slupla" jako malinu, výborně se četla. Nad posledními stránkou mi ukápla slza dojetí. Teším se na další srdcovky.

Úžasná knížka se zajímavým námětem, kterou si rozhodně pořídím do své knihovny. Ze začátku jsem se trochu ztrácela v postavách a časových rovinách. Jakmile jsem si toto urovnala, tak krása, zajímavé, napínavé, prostě super.

Krásný a velmi dojemný příběh, posledních cca 10stránek jsem probrečela. Rozhodně stojí za přečtení.

Super jednohubka na odpoledne. Byla lepší než mlékař. Vtipné odpočinkové čtení.

Za mě super jednohubka, oddychovka. Rozhodně si přečtu i další z této série.

Knížka se četla sama, rozhodně vyzkouším i další od této autorky, zkusím i některý z receptů. Pohodové, vtipné a trochu zamilované super čtení.

Kniha se mi líbila, takové oddechové čtení. Rozhodně je lepší se nad dějem nezamýšlet. Je to prostě pohádka pro dospělé. Další díly si přečtu ze zvědavosti, jak to bude dál.

Úžasná knížka, kterou se chystám koupit do své knihovny. Napínavý, zajímavý a dojemný příběh. V jedné části jsem tak brečela, že jsem ani neviděla na písmena. Čte se jedním dechem. Chci vyzkoušet i některé uvedené recepty a ke knížce se v budoucnu velmi ráda vrátím.

Knížka se výborně četla, zajímavý příběh s hezkým koncem. Osobně se mi víc líbila, než série Padesát odstínů.

Mediální kampaň byla pořádná, ale ti, co to propagovali, to asi nečetli. Já to přečetla, ale byla jsem zklamaná. Autorka se nechala částečně inspirovat Pýchou a předsudkem, zasadila jej do moderní doby. To bych ještě snesla, ale vizuální podoba průvodkyně s Jane Austenovou a zjevující se pan Darcy, to už na mě bylo trochu moc.

Krásná knížka, která se výborně četla. Děj byl plynulý a poklidný, prostě super odpocinkovka

Zajímavý příběh ve dvojí úrovni. 2.půlku knihy jsem dala najednou, zajímalo mě, jak dopadne hlavně ta historická část. Jednu hvězdičku jsem musela ubrat za ne moc srozumitelný konec ve starší dějové rovině. Strácela jsem se tam v lidech a chyběl mi pořádný konec. Byl takový podivně otevřený a ani současná rovina jej nevysvětlila.

Letní oddechové čtení, skoro tak trochu pohádka

Úžasný příběh se zajímavým námětem, rozhodně stojí za přečtení.

Úžasná knížka, kterou jsem přečetla jedním dechem. Romantika v rozumné míře, děj příjemně plynul. S tímto románem v ruce se mi krásně relaxovalo a na chvíli jsem zapomněla na starosti všedních dnů.

Výborná kniha se zajímavým dějem. Da se číst jedním dechem a člověk je stále napjatý.

Za mě úžasná knížka. Líbilo se mi prolínání historie a současnosti. Byla tam láska i záhada a k tomu trocha historie. Doufám, že autorka napíše další knížky, podobné těm předešlým. K oběma se v budoucnu rozhodně ráda vrátím.

Knihu jsem přečetla již podruhé. Líbí se mi humor, s jakým jsou popisovány každodenní události života.