Kate.S komentáře u knih
Kája mě vždycky fascinoval:D:) Jednoduchá knížka, která je i místy vtipná:)
Četba vhodná pro ty mladší čtenáře. Podle mě je toto dost slabý díl.
Určené pro mladší čtenáře. Četba, která je jistě hned zaujme. U těch starších už to takové není. Ale mě se tento díl kdysi moc líbil.
Jako malá jsem příběhy o Agátě a Lupovi milovala. Teď už určitě ne:D
Když jsem byla malá, tak byla tahle knížka moje nejoblíbenější. Četla jsem ji několikrát. Vím, že se mi vždycky líbila ta obálka:D
Je to příběh, který mě moc bavil. Je dobrodružný a když jsem byla mladší, tak jsem se dokonce bála:D
Nádherný dětský úříběh, který jsem měla jako mladší moc ráda:)
Lehké čtení, které mě ale moc pobavilo. Jsem ráda, že jsem na uto knihu narazila. Určitě se k ní ještě něky vrátím.
Kniha se mi moc líbila. Je to zajímavé počtení o příbězích z minulosti. Prostě nezapomenutelná kniha.
Pověsti i příběhy se vždycky dobře čtou a jsou srozumitelné. Tuto knihu mám moc ráda.
Dobrodružná kniha, která mě vždycky bavila. Nejraději jsem vždy měla Pátka:D
Mě osobně kniha moc nebavila, ale nebyla špatná. K postavám jsem si nevytvořila žádný vztah, takže jsem to brala spíše jako povinnost ji dočíst.
Mě se to líbilo a hlavně dobře četlo. Jsou to krásné příběhy.
Na přiznání chyby a změny názoru není nikdy pozdě. Malého prince jsem poprvé četla jako malá a vůbec se mi nelíbil a zůstal mi nepochopený. Sáhla jsem však po něm po druhé a chtěla mu dát druhou šanci ... jen mě mrzí, že jsem to neudělala už dřív - opravdu roztomilá knížka plná krásných myšlenek, které teď mohu ocenit. Holt na četbu Malého prince byla potřeba dozrát :)
P.S. už teď mohu jistě říct, že se k Malému princi ráda vrátím a kdo ví, možná si pořídím i vlastní kopii, kterou bych mohla obdivovat :)
Přesně v této knize se ukázalo, jak básním těžko rozumím. Básně pro mě byly nesrozumitelné a občas i nepochopitelné. Bohužel, k básním nemám žádný vztah ani cit.