Katerina015 | Komentáře u knih | Databáze knih

Katerina015 Online Katerina015 komentáře u knih

Závity ulit Závity ulit Martina Málková

To bylo tak krasne... Idealni knizka na dovolenou.... Precteno jednim dechem, kazdou volnou chvilicku jsem musela cist :-)

05.07.2019 5 z 5

Vodník Vodník Tereza Bartošová

Výborná detektivka z českého prostředí.

02.06.2024 5 z 5

Věci, na které nastal čas Věci, na které nastal čas Petra Soukupová

Moc hezky se četla, doporucuji

04.11.2023 5 z 5

Smrt číhá na jarmarku Smrt číhá na jarmarku Anders de la Motte

Skvělá, odpočinková detektivka. Tato se mi líbila daleko více, než první díl. Ale přesto oba díly moc doporučuji

27.08.2023 5 z 5

Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Nebylo to spatne, ale od Bryndzy jsem cetla uz mnohem lepsi

18.06.2022 4 z 5

Panda v nesnázích Panda v nesnázích Markéta Lukášková

Moc pekna kniha... Terezin pribeh se mi tolik nelibil. Vice me zaujal Mariin.. Zvlastni kniha, asi ne uplne pro kazdeho.

27.01.2022 4 z 5

Esterčini otcové Esterčini otcové Hana Radulić

Na tuto knihu budu dlouho vzpominat. Uzasny pribeh, doporucuji k precteni.

22.01.2022 5 z 5

Láska k Vánocům Láska k Vánocům Karen Schaler

Krasny vanocni pribeh, ktery zprijemni adventni cas. Kdo ma rad romanticke pribehy s vanocni tematiku, tuto knihu by nemel minout. Kniha se velmi dobre cetla

16.12.2021 5 z 5

Poslední slova Poslední slova Linda Green

Cela kniha bylo jedno velke tajemstvi, ktere vas nutilo stale cist, aby jste se co nejdrive dozvedeli, co se presne stalo. Jo, kniha se mi moc libila a jeste se velmi dobre cetla. Doporucuji

06.11.2021 5 z 5

Klíč Klíč Kathryn Hughes

Tak tohle bylo naprosto dokonale... Rikala jsem si prostredi psychiatrie nebude asi nic pro me, ale zkusim to... A dobre jsem udelala... Diky kratkym kapitolam pribeh utikal velmi rychle... Bylo to ctive od prvni stranky. Stoji rozhodne za precteni

07.10.2021 5 z 5

Pod karmínovým nebem Pod karmínovým nebem Elizabeth Haran

Kniha se mi cetla dobre, krasny pribeh... Pro romanticke duse idealni

20.04.2021 5 z 5

Sny o pádu Sny o pádu Karen White

S knihou jsem se celkem trápila... Přišla mi hodně zdlouhavá, ale skrývala v sobě moc krásný příběh... Střídání současnosti a minulosti bylo fajn.
Přesto se mi kniha líbila... Pokud Vám nevadí pomalejší rozjezd, kniha se Vám bude určitě líbit

29.03.2021 4 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Fajn kniha, prijemne se cetla :-)

31.01.2021 4 z 5

Když jsi odešel Když jsi odešel Brooke Harris

Kdyz prsi, hledej duhu. Kdyz je tma, hledej hvezdy...
Nadherny pribeh....

25.01.2021 5 z 5

Agnetino dědictví Agnetino dědictví Corina Bomann

Krásný historický román, který nás přivede na panství švédské šlechty... Přiběh se četl velmi dobře a já už se velmi těším na další pokračování :-)
Jinak to bylo první setkání s touto autorkou... Rozhodně si přečtu i její další knihy :)

18.11.2020 5 z 5

Bokovka Bokovka Barbora Vajsejtlová

Ze zacatku jsem mela problem se zacist.... Nemohla jsem si zvyknout, ze je psano jak z pohledu Karoliny, Marka... Ale jak dej pokracoval a nabiral na obratkach, nemohla jsem se od knihy odtrhnout... Uzasne a moc doporucuji... Konec dost zajimavy!!!

17.10.2020 5 z 5

Už teď jsi mrtvá Už teď jsi mrtvá Sharon J. Bolton

Prvni setkani s autorkou... Rozhodne to nebylo spatne, jen mne osobne tam vadilo velke nepravidelne stridani minulosti...
Ale zaver me dostal, necekala jsem to. Rozhodne si od autorky jeste neco prectu

02.04.2020 4 z 5

Deník Věrky Kohnové: Jak ráda bych tak zůstala Deník Věrky Kohnové: Jak ráda bych tak zůstala Jiří Sankot

Úžasná kniha. Moc se mi líbily i doplněné novinové články. Kniha se výborně četla, dozvěděla jsem se spoustu informací. Rozhodně doporučuji k přečtení. Ke knize se časem určitě vrátím

10.03.2023 5 z 5

Samotářky Samotářky Barbora Šťastná

Velmi smutné laděný příběh o osudu tří žen jedné rodiny. Příběh jsem přečetla jedním dechem. Moc doporučuji

02.08.2022 5 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Teda, to byla krasa!!! Colleen nezklame.

20.07.2022 5 z 5