katerina1933 komentáře u knih
(SPOILER) Musím říct, že téma super, napsáno čtivě a zajímavě, ale konec mě vysloveně naštval. Ani ne tak jaký byl, ale jakým způsobem byl podaný, takový jako rychlý střih z výborně rozehrané hry....
Super, super .... Nejdřív mě tento díl moc nebavil, ale cca ve třetině se to perfektně zamotalo a rozjelo.
Super. Četlo se lehce a svižně. Konec jsem částečně čekala, ale i tak mě vlastně částečně překvapil.
Musím říct, že příběh se mi líbil víc, než v 2.díle. Bylo to super čtení.
Jsem z knihy naprosto nadšená.... Určitě doporučuji. Jdu na další díl
Za mě super. Bylo to čtivé, super postavený příběh a závěr bomba.
Přiznám se, že jsem čekala více příběhů z doby, kdy autorka pila, když další knihou je Příběh Abstinentky. Ale jinak se to četlo dobře. Myslím, že je super, že se do toho autorka vůbec pustila, je třeba o tom dávat vědět, že se tyhle věci dějí obyčejným lidem. Strašně ji fandím, že to zvládla na první léčení a ukázala světu, že to jde.
Jako pro fandu hororů a to jak knižních i filmových super. Čtení a fotky... Je to taková vzpomínková cesta.
(SPOILER) Jako na začátku jsem si to tak myslela, pak jsem to asi třikrát přehodnotila, abych zjistila, že si to myslím správně. Jen u Dee a Lulu jsem byla 100% mimo až dokonce. Za mě fakt super. Začátek je třeba vydržet, brzy se to zlepší, parádně zamotá a konec bomba.
Už asi od 30 strany jsem měla chuť to zahodit. Strašně mě tam všichni rozčilovali. Ale po přečtení celku... Jako jo, dobrý. Nebylo to vlastně špatný.