katka.oo Online katka.oo komentáře u knih

Nůž Nůž Jo Nesbø

Vyjímečný Harry Hole se vrátil v plné síle, alkoholovém opojení a mistrně vyřeší všechny případy :-). Harry přežije asi úplně všechno a všechny a proto dávám 5* ... jsem zvědavá jaké bude pokračování....

31.03.2020 5 z 5

Květy nad peklem Květy nad peklem Ilaria Tuti

Super kniha, sympatičtí hlavní vyšetřovatelé, krásná příroda italských hor, zajímavý příběh, opravdu velmi povedená detektivka, doporučuji a doufám, že bude pokračování.

22.08.2019 5 z 5

Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Opět perfektní Kim a oblíbené téma v poslední době-přistěhovalci, ale tady mi to nevadilo. Ze začátku jsem se nemohla nějak začíst, asi to bylo tím, že se střídaly kapitoly Kim a ostatních, ale pak už to jelo...dobrá kniha.

28.06.2019 4 z 5

Má ji rád, nemá ji rád Má ji rád, nemá ji rád Sharon J. Bolton

Skvělá kniha, napínavé, čtivé, čekala jsem, že vše bude jinak než se zdá, ale až tak jsem to nečekala. Kvalitní a nelituji, že jsem si od S.J.Bolton koupila do čtečky všechny její počiny ...takže jdu pokračovat od začátku :-)

19.08.2017 5 z 5

Katův polibek Katův polibek Mons Kallentoft

Sláva, stará dobrá a schopná Malin je zpátky, minulý díl jsem po ne moc pochvalných komentářích radši vynechala, ale tento stál opět za to, moc se mi líbil, jen tak dál.

06.01.2021 5 z 5

Gangréna Gangréna Rolf Börjlind

Olivii s Tomem a spol. mám ráda, tenhle díl nebyl špatný, byl dobrý, ale něco mi tam nesedělo, ze začátku jsem se nemohla moc začíst, ale pak se to rozjelo a 2 případy se nakonec neuvěřitelně spojily, ale tentokrát dávám jen 4*, uvidíme příště.

12.10.2020 4 z 5

Motiv X Motiv X Stefan Ahnhem

Co víc dodat než opět perfektní, super, čte se to samo … tolik případů dohromady a tak zamotaných, fakt jsem zvědavá, jak to všechno dopadne … a doufám, že se Dunja konečně pořádně pomstí Kimu Slizákovi!

07.06.2020 5 z 5

Klid je síla, řek tatínek Klid je síla, řek tatínek Zdenka Fantlová

Silná kniha, pěkná, ale smutná, obdivuji všechny ty, které ty hrůzy zažili a přežili! Takové knihy bych zařadila mezi povinnou četbu do škol. Zdenčin tatínek byl opravdu moudrý a určitě moc hodný člověk.

15.04.2020 5 z 5

Ke dnu Ke dnu Anna Bolavá (p)

Kniha dobře vykresluje lidské osudy a charaktery několika postav a nelehký život na malém městě … ponuré předzimní období, smutek, bolest, neštěstí, neporozumění, tajemství, ale na závěr i trocha naděje na lepší zítřky … tahle kniha se mi líbila o malinko víc než Do tmy, ale lehké čtení to není. Těším se na další knihu od p.Bolavé.

31.03.2020 5 z 5

Bílé kosti Bílé kosti Graham Masterton

Dobrá kniha, velice dobrá, místy až moc drsná, ale přečetla jsem, hlavně se mi líbí drsná skotská krajina a keltská mytologie, dobrá kombinace. Už se chystám na další díl.

25.12.2018 4 z 5

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Opět výborné čtení, díl od dílu lepší. Kim patří momentálně mezi jednu z mých nejoblíbenějších šéfdetektivek.

26.03.2018 5 z 5

Umrlčí cesta Umrlčí cesta Peter May

Výborně! Další velice zdařilá kniha od mého oblíbeného autora, zajímavé téma - včely. 5* Jen tak dále :-) Těším se na další :-)

08.01.2017 5 z 5

Devátá oběť Devátá oběť Dana Stabenow

Příjemná detektivka, krásné prostředí, tento díl se mi líbil mnohem víc než ten první.

09.02.2020 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Přemýšlela jsem jestli číst nebo nečíst, nakonec ano, ale nevím... S knihou, s příběhem (na mě až nějak moc mrtvol) a ani s hlavními hrdiny (hlavně s nimi) jsem se nějak nesžila. U knih s označením bestseller už jsem si několikrát říkala pozor pozor určitě to zas tak best nebude a ono je to pravda, teda aspoň v mém případě. Do pokračování už nepůjdu. 3*

03.02.2018 3 z 5

Selfies Selfies Jussi Adler-Olsen

Oddělení Q a jeho partu miluju, na knihu jsem se velmi těšila. Minulý Nesmírný se mi zdál trochu slabší, ale tentokrát opět super. Přečetla jsem jedním dechem.

23.01.2018 4 z 5

Čtyři strany mince Čtyři strany mince Lukáš Záleský

Zajímavé, spíše velmi znepokojivé povídky, dobré, ale myslela jsem si, že se budu víc bát, škoda.

21.10.2020 3 z 5

Vlaštovka v bublině Vlaštovka v bublině Markéta Lukášková

Moje první setkání s touto autorkou a musím říct, že mě rozhodně nezklamala, knížka se mi líbila, dobře se mi četla, zajímavá vize budoucnosti, pěkný příběh, určitě si přečtu i její ostatní díla.

17.09.2020 5 z 5

V temnotách V temnotách Martin Stručovský

Super příjemná česká detektivka, zajímavé téma - sekty, Matěj s Pavlou také dobrý, už se těším na další díl.

15.07.2020 5 z 5

Katarze Katarze Yrsa Sigurðardóttir

Kniha byla velmi dobrá, Yrsu mám moc ráda, ale moc mě nezaujalo téma šikany.

01.06.2020 4 z 5

Historie včel Historie včel Maja Lunde

Úžasná kniha, chvíli mi doma ležela než jsem se na ni vrhla, ale pak jsem ji přečetla jedním dechem. Krásně napsaná, dobře se četla, poučná … příběhy tří rodin v různých časových obdobích a včely-dokonalá stvoření. Doporučuji všem a pevně doufám, že nedopadneme jak Tao v budoucnosti při našem drancování životního prostředí!

14.05.2019 5 z 5