katka.oo katka.oo komentáře u knih

V mysli vraha V mysli vraha Mike Omer

Díky mým oblíbeným knižním přátelům zde na DK se opravdu dostávám ke skvělým knihám a tahle je z nich ta další, díky. Perfektní začátek další nové série, napínavé čtení, opět velmi sympatická hlavní dvojka vyšetřovatelů - agenta FBI a forenzní psycholožky, nemám nic, co bych vytkla a hned si rezervuju v knihovně další díl.

04.12.2021 5 z 5

Zmiz, dokud můžeš Zmiz, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Skvělé pokračování série se sympatickými Laurel a Huckem, velmi čtivé od začátku do konce, tento díl se mi líbil víc než první, méně se řešily vztahy a víc se vyšetřovalo, já jsem spokojená, tentokrát za 5* a těším se na pokračování, jsem zvědavá, co se nakonec z velmi nesympatické Abigail vyklube...

11.02.2024 5 z 5

Na dně Temné řeky Na dně Temné řeky Leslie Wolfe

Naprosto skvělé pokračování série s Kay a Elliotem, oba moc sympatičtí, napínavé, dobrá zápletka, výborné čtení, tento díl se mi líbil ještě víc než první. Vřele doporučuji.

15.10.2023 5 z 5

Zrádné loviště Zrádné loviště Dana Stabenow

Už osmý výlet s Kate, Obludou a spol. na Aljašku, pohodové čtení, Kate mě baví, žádné krváky a spíš než krimi je to o životě na Aljašce a zvycích jejích původních obyvatel. Já jsem si čtení, kdy tentokrát rybaříme, sice s nějakou tou mrtvolou :-), užila a těším se na pokračování.

09.09.2023 4 z 5

Sokolník Sokolník Isabella Maldonado

Perfektní napínavé pokračování série s agentkou FBI Ninou G. a jejím specializovaným týmem na profilování pachatelů, velmi čtivé, zajímavý a neotřelý případ spojený s Egyptem a sokolnictvím, já jsem moc spokojená, série se mi díl od dílu líbí víc a budu se těšit na pokračování.

22.05.2023 5 z 5

Vražda na hřišti Vražda na hřišti Catherine Shepherd

Pokračování série s Julií a Florianem se mi opět líbilo, nenáročné jednoduché čtení, já jsem spokojená a bude se těšit na další díl.

01.04.2023 4 z 5

Temné ozvěny Temné ozvěny Loreth Anne White

První díl jsem četla díky výzvě a byla jsem mile překvapena, jak dobrá knížka to je, tady jsem věděla, že to bude perfektní čtení a bylo, napínavé, zajímavá zápletka, velmi čtivé od začátku do konce, skvělý thriller, ráda jsem opět potkala i postavy z minula, vřele doporučuji a doufám, že ještě bude pokračování.

04.03.2023 5 z 5

Vesnice Vesnice Kristýna Trpková

Skvělé pokračování detektivní série od mladé nadějné autorky s Laurou a Adamem, celá zápletka zmizení 3 chlapců se mi opravdu líbila, čtivé, emotivní, dobře vykreslená atmosféra na vesnici a pocity hlavních vyšetřovatelů při řešení případu, perfektní obálka knihy, musím říct, že tato knížka se mi líbila víc než Stvůra, doporučuji a těším se na pokračování.

16.10.2022 5 z 5

Dokonalá tma Dokonalá tma Helen Fields

Další dokonalý díl z mé oblíbené dokonalé série, nemám nic co bych vytkla, super, čtivé, napínavé od začátku do konce, snad jen ten vztah mezi Avou a Lucem už by se mohl konečně nějak vytříbit a urovnat, jinak pecka, doporučuji.
A také jsem zvědavá a těším se na novou knihu od autorky, která nebude z této dokonalé série.

29.08.2022 5 z 5

Smrt přichází na prohlídku Smrt přichází na prohlídku Anders de la Motte

Původně jsem neměla v plánu knížku číst, ale nalákala mě krásná malovaná obálka, ta je velmi povedená a jsem spokojená. Poklidná detektivka z malebného prostředí Österlenu na jihu Švédska, žádné potoky krve, směs různorodých mě sympatických postav, dobré oddechové počtení, určitě si ráda přečtu i pokračování.

08.08.2022 4 z 5

Vražedné pohádky Vražedné pohádky Andreas Gruber

Pecka, naprosto perfektní pokračování série. Sabinu i Marteena, tuto velmi nesourodou dvojici vyšetřovatelů, zbožňuju hned od začátku, knížka napínavá, čtivá a děj velmi nečekaný, těším se na další díl a doufám, že nebudeme čekat dlouho, ke čtení musím jedině doporučit.

30.07.2022 5 z 5

Mrtvé vzpomínky Mrtvé vzpomínky Angela Marsons

Už 10.pokračování naší oblíbené série s Kim a co víc dodat než … opět skvělé počtení … Kim a její tým mě baví a těším se na další díl.

23.06.2021 5 z 5

Chirurg Chirurg Petra Dvořáková

Kniha nebyla špatná, byla dobrá, moc dobře se mi četla a opravdu jsem byla zvědavá jak to všechno s panem dr. Gráblem dopadne, jak se nakonec se svým životem popere a přála jsem mu jen to dobré, chirurg byl dobrý, ale jelikož jsem zdravotník tak musím dát o hvězdičku méně za popsané vztahy a chování mezi doktory a sestrami, to se mi moc nelíbilo. Ale jinak chválím, paní Dvořáková je skvělá spisovatelka, čteno do výzvy, i když přečíst jsem si ji chtěla už dávno.

03.02.2021 4 z 5

Hlas kukačky Hlas kukačky Hana Marie Körnerová (p)

Moc pěkná kniha od p.Körnerové, Heřmánkové údolí se mi líbilo o malinko víc, ale tahle byla taky hodně dobrá, opět zde rozplétáme nelehké osudy žen jedné rodiny a hodně jsem si při tom uvědomila, jak se máme v dnešní době dobře, až moc dobře ... styl podobný p.Mornštajnové (nebo naopak :-)), doporučuji a ještě se chystám přečíst Co neodvál ani čas.

24.06.2020 5 z 5

Hloubka nenávisti Hloubka nenávisti Sharon J. Bolton

Sérii s Lacey Flintovou mám od S.J.Bolton nejradši a i když jsme museli na další díl dlouho čekat, zklamaná nejsem, jsem nadšená. Opět skvělé napínavé čtení, zajímavé a nevšední, ale hodně temné téma, doufám, že doopravdy se nikdy nic takového tady nestane, k přečtení vřele doporučím a budu se těšit na pokračování.

17.06.2023 5 z 5

Slib Slib Sharon J. Bolton

Napínavé, dobrý psychologický thriller, konec velmi překvapivý a nečekaný, ale od S.J.Bolton se mi jiné knihy líbily víc.

13.03.2023 4 z 5

Nalezení Nalezení Jiří Březina

Výborné pokračování české detektivní série se sympatickými Tomášem Volfem a Evou Černou, já jsem moc spokojená, autor je s každou další knihou lepší a lepší, moc dobré čtení a doporučuji.

30.11.2022 5 z 5

Jako veš v kožichu Jako veš v kožichu Marie Rejfová

Nemůžu si pomoct, ale všechny knížky s Josefínou se mi moc líbí a miluju je, vtipné, příjemné odreagování, pohodové čtení, těším se na pokračování.

03.09.2022 5 z 5

Když krev promluví Když krev promluví Dana Stabenow

Na této sérii miluju hlavně popisy Aljašky, její přírody a všeho kolem a v tomto díle se mi to líbilo moc, sjezd domorodých kmenů, jejich tradice a zvyky, popisy prostředí, prostě paráda. V této knížce nejde ani tak moc o detektivní linku, ale o politikaření a úplatky, ale nevadilo mi to, Kate s Obludou to zastínily a já jsem se bavila a tentokrát i zasmála třeba s Kate na nákupech :-). Na konci mi sice ukápla maličká slzička, ale už teď se těším na pokračování.

08.07.2022 5 z 5

Nečekané přiznání Nečekané přiznání Lisa Regan

Skvělé pokračování série s Josie Quinnovou v čele, autorka je díl od dílu lepší a lepší, velice čtivé a napínavé, vřele doporučím a už aby tu byl další díl.

04.07.2022 5 z 5