KatyM. komentáře u knih
Nádherné zakončení trilogie plné dojetí, slz a smíchu. Nelze hodnotit jinak než 5* Děkuji pane Backmane.
Tak u této knihy jsme se synem šlápli vedle, vůbec ho nezaujala. Nedočteno.
Příběh se pomalu rozjížděl, pomalu pokračoval, nic extra se nedělo. Příběh Niny, která vystoupila ze své komfortní zóny, aby si splnila sen a otevřela knihkupectví v dodávce. V knize mě chyběl dějový spád. Kniha neurazí, nenadchne.
Má první kniha od tohoto autora a určitě ne poslední, velmi čtivá.
Syn byl velmi spokojen, dozvěděli jsme se i různé zajímavosti o strašidelných místech v Česku.
Příjemné čtení, kde autorka vzpomíná na život v Africe.
Zajímavá kniha o zvířecích hrdinech, kteří většinou pomáhali za války.
Autorka nezklamala, kniha se mi líbila, krátké kapitoly střídá minulost s přítomností. Příjemné napětí. Akorát ten konec trošku překombinovaný.
Úžasné jako vždy, přečteno během dovolené. Již se těším na 7. díl.
Moc hezké pohádky o zvířátkách, synovi se kniha moc líbila.
Veselé příběhy s ponaučením. Syn má knihy autorky ve i rád a opět se mu moc líbila. Doporučuji.
Velmi silný příběh o síle a odvaze, zmařených životech. Autorka má můj obdiv, výborné zpracování. Doporučuji.
Synonovi se kniha o hejkakech i profesoři i moc líbila. Krásné ilustrace.
Přečteno v rámci čtenářské výzvy po 8 letech. Afgánská linka je psaná velmi poutavě, krásně popisuje přátelství, sourozeneckou lásku, část odehrávající se v Evropě a Americe mě tak nebavila.
R. Bryndza opět nezklamal, další díl Kate a Trisana tentokrát řeší zmizení malého chlapečka. Příběh má spád, napětí. Těším se na další díl.
Hezký příběh pro děti o ohnivých panáčcích a jejich dobrodružství. Synovi se kniha líbila.