KatyM. komentáře u knih
Na knihu jsem byla zvědavá dle recenzí, ale nenaplnila mé očekávání. Děj sice plyne poklidně, ale příběh je nudný, bez zápletek.
Krásný příběh o záchraně malého liščete. Synovi se kniha líbila.
Temný, depresivní příběh plný smutku, bolesti a osamělosti malé Cácory. Celé trauma, které prožívá od mala, ovlivňuje její dospívání, rozhodování a volby.
A.M. opět otevřela téma, které není zrovna lehké. Nelze hodnotit jinak než plným počtem.
Další krásná kniha od C.H. vyprávěná Deanem. Přečteno za dva večery.
Další pěkný příběh ze série Kouzelná třída.
Kniha se četla dobře, zajímavě popsaný život paní baronky. Nicméně Podbrdské ženy mě zaujaly více.
Další skvělá detektivka, perfektní zápletka. Kniha se četla jedním dechem, konec překvapil.
Další díl Kouzelné třídy opět nezklamal, synovi se moc líbila. Tentokrát děti bude učit pan učitel, který s dětmi podnikne výlet za vílou Jasmínou.
Poslední kniha od autorky, která mě chyběla přečíst. Jedna z jejích prvotin a byla jsem spokojená, pochopitelně nejnovější knihy má více propracované, proto dávám 4*.
Další úžasná kniha od S. Bolton, po delší době opět s Lacey Flintovou. Napínavá od začátku do konce. Doporučuji.
Krásné příběhy myší rodinky a jejich přátel na staré půdě. Synovi se moc líbily, hezké ilustrace.
S knihou jsem trochu bojovala, neuměla jsem se pořádně začíst. Vězňova žena se mi více líbila, proto hodnotím 3*.
Hezká kniha pro děti, synovi se líbila, doplněna o krásné ilustrace.
Tato kniha mě velice bavila, je plná lidskosti, přátelství a lásky. Doplněna o humorné střípky z novin té doby. Určitě se jednou ke knize vrátím a doporučuji.
Jak jinak ohodnotit knihu jako dokonalou. Opět další úžasný díl, plný zápletek. Ale ten konec? Snad nebudeme dlouho čekat na další Dokonalý díl.
Výborně zpracované dějiny pro děti, doplněné nádhernými ilustracemi.
U této knihy jsem sáhla vedle, nemohla jsem se začíst. Kniha mě neoslovila, za mě slabší průměr.
Knihu jsem četla synovi, líbila se mu. Mě jako dospělou, úplně neoslovila.
Velmi čtivá kniha, zajímavé téma. Konec otevřený, doufám, že bude pokračování knihy. Na prvotinu velmi povedená kniha. Doporučuji