KatyM.

Hezky zpracovaná kniha ohledně českého národa, aby pochopili i menší děti.

Velmi zdařilá kniha o české mafii, politicích a korupce.

Velmi silná smutná kniha plná beznaděje popisující výpovědi lidí, kterých se havárie nejvíce dotkla.

Kniha mě velmi zaujala, i když bylo velmi náročné přečíst téměř 900 stran. Rodinná sága několika generací popisující život v Gruzii vč. historie země, politických událostí.

Knihu jsem přečetla za dva dny, úplně špatná nebyla, ale trochu překombinovaný konec.

Zkrácená verze knihy, krásně převyprávěná paní Eislerovou pro menší čtenáře. Čteno se synem, kniha se mu moc líbila.

Opět další hezký příběh ze série Kouzelná třída, čteno se synem, série má moc rád.

Krásná kniha pro děti o putování ledního medvěda Dušana, objevování severu a seznámení s novými kamarády. Synovi se kniha moc líbila.

Tak to se hodně povedlo. Další úžasná kniha od mé oblíbené autorky. I když člověk tuší, kam to celé směřuje a jak to asi dopadne, nelze knihu odložit. Doporučuji.

Kniha napínavá, prostředí Himalájí a výstupu expedice věrohodně popsán. Ačkoliv mi bylo jasné, kdo je vrah brzo, konec byl moc fajn.

Krásná kniha s nádhernou obálkou. Příběh ženy, která se pere se životem, přesto je odhodlána žít dál. Kniha plná emocí a popisu krásné přírody.

Pěkný příběh pro menší čtenáře. Synovi se kniha líbila.

Klasický příběh, převyprávěný pro mladší čtenáře. Synovi se kniha moc líbila.

Další krásný příběh ze série Kouzelné třídy, čteno se synem.

V rámci Čtenářské výzvy jsem si knihu vypůjčila v knihovně rodičů a opět po téměř 20 letech přečetla. Kniha mě stále bavila.

Za mě nejlepší kniha od S. Kinga, která byla předlohou i pro zfilmování, které se také velmi povedlo. Doporučuji

Oprášeno v rámci Čtenářské výzvy. Jako dospívající jsem hodně četla knihy S. Rudolfa, kniha se mi moc líbila i po letech.

Klasika, která nikdy nezestárne a vždy osloví nové čtenáře. Čteno se synem, moc se mu kniha líbila.

Veselá kniha pro nejmladší čtenáře. Synovi se moc líbila.