kika 13 komentáře u knih
To byla těžká doba.Doporučila bych ji každému si ji přečíst.
Nemůžu nenapsat,že mě román opravdu dostával na kolena.Opravdu smutný příběh,ale který je potřeba si přečíst.Já bych to doporučila každému,koho zajímá jak to opravdu v minulosti bylo.
Paní Hanu chápu chovala se tak jak uměla nejlépe a za to klobouk dolů.Jak já ji nakonci románu rozuměla.Musím přiznat že na úplném začátku ne.
Děkuji ta tento román paní Aleně.A jsem ráda,že jsem si ho mohla přečíst.U mě zanechal hlobokou stopu v srdci.
Mají-li se v povaze člověka projevit skutečně vyjímečné vlastnosti,musíme mít štěstí dlouhá léta pozorovat,co ten člověk dělá.Není-li v jeho práci ani stopa po sobectví,je-li myšlenka,řídící jeho činnost ,bezpříkladně ušlechtilá a je naprosto jasné,že nejen nehledal nikde odměnu,ale dokonce zanechal ve světě i viditelné stopy,ocitáme se-bez nebezpečí,že se zmýlíme-před člověkem vyjímečného charakteru.
To je citace a za mě není třeba psát více.
Nechcete,aby knížka skončila přitom,ale vás zajímá jak toto dopadne.Moc zajímavý román.
Nádherná knížka,která má sice hodně stránek,ale obsah stojí za to.Děj je napínavý až do samého konce.Více slov není potřeba prostě je užitečné si román přečíst.
Má poklona pane krátké krásné a milé čtení.Pohlazení po tváři,a těch není nikdy dost.Dala bych knížku jako povinné čtení pro všechny.Proč ..abychom lépe uměli pochopit jeden druhého.
Nádherný román plný lásky strachu napětí já ani nechtěla,aby byl konec.
Za mě super.Sice jsem prvně viděla filmové zpracování příběhu,ale i tak musím říct že knižní zázitek byl pro mě lepší.
Myslím, že jakýkoliv komentář by byl zbytečný.Nádherný příběh.
Mě konec tedy překvapil.Jak se moc vzájemně známe?
Napínavé a čtivé.A Ráchel jsem fandila .
Teda ani jsem nechtěla aby knížka končila člověk má chuť číst pomaličku,ale zároveň hio láka konec.
Napínavé až do samého konce.A vrah tak toho jsem tedy neodhadla.