kika 13 komentáře u knih
To si tedy sama neumím představit vlastnit 13 koček.Podařená detektivka.Určitě se chystám na další kousek s panem Bergmanem.
Smysl všech příběhů je umět prožít naplno svůj život.Neumím vybrat nejlepší povídku každá má v knížce svoje místo.
Nàdherný.Konec jsem opravdu tak nepředpokládala.Doporučiji přečíst a nakonec Vás donutí přemýšlet jak to vlastně všechno doopravdy bylo.
Četla jsem ji každou volnou chvíli a bylo při ní opravdu o čem přemýšlet.A přiznám se,že jsem změnila svůj pohled na autismus.Znám ve svém okolí rodiče a je jich více,kteří mají autistické děti.Omlouvám se jim,že jsem si některé věci kolem nich špatně vykládala.
Příběh mě úplně dostal a konec jsem hltala a netrpělivě odhadalova závěr.
Místy smutné čtení bylo těžké žít v této době.
Jsem ráda,že jsem si román přečetla.
A ještě se hodí i do výzvy.
Pro mě příběh,který má svižný děj.
Až nakonec knížky se dozvíme rozuzlení a je velmi překvapivé.
Dobře se prolínají myšlenky hlavních hrdinek mezi jednotlivými kapiltoly.
A je to pravda OBČAS JE SPRÁVNÉ,UDĚLAT NĚCO NESPRÁVNÉHO.
Tak smutný příběh...každá postava má své trápení....přání.....
Tak knížka mě nenadchla.Celou dobu jsem čekala, že vše bude jinak.
Za mě vše co jsem čekala se splnilo.Táňa nezklame.
Díky,za všechny úsměvy,které cestou svým životem dostávám.
Knížka mě moc zaujala.A držím palce at vše i nadále plyne tak jak má.
Já musím napsat do čtení této knížky se mi vůbec nechtělo.A nakonec jsem z ni příjemně překvapená.Pohlazení na duši.Utíkám si co nejdříve do knihovny pro druhý díl.
Nádherně psaný příběh života jak dobře vystižené obyčejné věci a přece tak moc důležité.
Knížka mě moc bavila.Priznam se že jsem si ji vybrala podle obálky hned mě oslovila.Téma stáří zpracované jemně a citlivě.
Super napínavé ten pocit jak to dopadne a nakonec jste smutní,že je konec.