kilometr komentáře u knih
Tak tu máme již ċtvrtou "Ziburovku".V této si autor veze zadek nejdříve na sever Evropy,a pak z jihu Evropy do Brna,aby nám v závěru sdělil,že tradice stopování dosud žije!Líbilo se mi to,i proto,že autor ubral rádoby vtipných hlášek,něco nového jsem se dověděl a celkem bezplatně si projel Evropu.P.S. Stopovat se ale rozhodně nechystám,i když to je tak jednoduché.Staċí když.....70%.
"Koukej ten život prožít,jak nejlíp dokážeš.Jakkoli plochým a monotonním se může jevit,má cenu abys ho žil." 70%.
Rozbij talíř,třískni flaší!Zlámej rukojeti lžíc!To pan Pytlík těžko snáší-sklenkou křápni ještě víc!80%.
Knihu jsem přečetl v rámci letošní ČV a bavil se velmi dobře.85%.
Cením si autorčiny snahy,přijít s něčím originálním,ale je fakt,že větší blbost už fakt nemohla vymyslet.0%.
Kniha ve které si autor splnil svůj sen a setkal se se svým milovaným hudebním skladatelem.Mě se takové knihy líbí.80%.
Knihu mi donesl do práce kamarád,který ji našel na půdě.Se všemi povídkami a dalším čtením měla téměř 700 stran a pár dní mi zpříjemňovala nejen pracovní přestávky.70%.
Povedená detektivka,která za přečtení určitě stojí.80%.
"Do padesáti jsem miloval,od padesáti je mi líto,do padesáti jsem pivo pil,od padesáti piji víno."Dnes už podobné knihy nikoho nenadchnou,nicméně za přečtení určitě stojí.70%.
I mě nejednou v životě vyškolil Pan Ječmínek a tak jsem se u knihy báječně bavil.80%.
Ženy jsou ženy.Muži jsou muži.Takhle objevné zjištění jsem tedy nečekal a vůbec teď netuším,jestli to přežiju.ODPAD!
Četl jsem to hlavně díky letošní ČV a příběhy se mi velmi líbily.Nejvíce Quiquern a pak samozřejmě i všechny příběhy z džungle.100%.
Věnovat 25 let svého života románové a seriálové postavě,to už si zaslouží knihu.Vzpomínání Davida Sucheta na svou životní roli je psáno s velkým obdivem k dílům autorky,ke všem,kteří se podíleli na realizaci velmi populárního seriálu a hlavně k postavě Hecule Poirota,kterého si nejen zamiloval,ale kterého tak nezapomenutelně ztvárnil.100%.
Až při čtení této knihy jsem zjistil,že se jedná o osudy lidí z okresního města v období 1.světové války.Přičemž jsem dva předchozí díly nečetl.I přes to jde o knihu velmi dobře napsanou.80%.
Další povedená kniha pana Spisovatele.Jméno Zdenky Braunerové jsem vůbec neznal a tak jsem zase o něco chytřejší a navíc potěší další dílek do letošní čtenářské výzvy.80%.
Tak mám kompletně přečteného Ziburu a jsem rád,že putování do Jeruzaléma jsem četl jako poslední.Bylo totiž nejslabší a hlavně mi tedy moc vtipné nepřišlo.Ale i přes to je Zibura borec a budu se těšit na jeho další eskapády.60%.
Pěkná kniha,která dost podrobně mapuje život výjimečného spisovatele.Určitě stojí za přečtení.75%.
Klasický klukovský evergreen.Tudíž dílo,u kterého se holčičenky nudí a nudit budou,protože to prostě nepochopí.80%.