Kláraaa20 komentáře u knih
Když jsem knihu otevřela čekala jsem že ji budu číst tak dva měsíce a za týden a půl jsem už dočítala poslední stranu. Kniha je vážně čtivá a přesto že má tolik stran tak jsem se u ní nikdy nenudila.
Moje nejoblíbenější kniha. Naprosto krásné a úchvatné dílo, moc ráda se ke knize vracím.
Jedna z mých oblíbených knih . Zajímavá zápletka, kniha vás hned vtáhne do děje, při knize se nenudíte a ta atmosféra je opravdu děsivá a skvěle popsaná. Knihu můžu jen doporučit, film byl také skvělý.
Další skvĕlá kniha od Bryndzi, ktérá vás pohltí do děje a pak už se od ní neodtrhnete.
Tato kniha ukazuje že i něco tak jednoduchého může být skvělé. Knížka se mi moc líbila a určuje si jí ještě párkrát přečtu.
Kniha byla hezká, ale četla jsem autora už lepší věci. Přesto mě ale knížka bavila.
Kniha byla skvělá, líbí se mi na autorovi, že přesto že je to jeho pátá kniha je zase o něčem úplně jiném. Kniha mě moc bavila a měla jsem jí přečtenou jen za tři dny mohu jen doporučit.
Z knížky mám smíšené pocity. Některé momenty byly tak nějak děsivé ale žádný extra strach jsem neměla a některé zase byly úplně zbytečné a vůbec nezasahovaly do děje.
Moc hezká kniha, měla zajímavý námět a byla jsem při ní celkem napjatá, jak dopadne. Řadím jí mezi své nejoblíbenější.
Nádherná, dokonálá, krásná.
Mě se kniha mooc líbila. Oddechové čtení se zajímavým hrdinou a sympatický postavami. Také jsem se nejednou zasmála např. hláška: "Tvůj obličej on krásný jako hemeroid mě dostal. Vážně moc dobré čtení. Doporučuju.
Velice dobrá fantasy. Knihu jsem si hned zamilovala, líbil se mi její komplikovaný děj a zároveň zde bylo pár vtipných momentů vážně skvělé!!
Knížka byla velice dobrá, zajímavá a občas překvapivá můžu jen doporučit
Po dočtení knihy můžu říct jenom:OMG! To bylo dokonalé. Měla jsem vymyšlené různé teorie, jak by mohla kniha dopadnout a přesto mě závěr neuvěřitelně překvapil dávám 467347/10. ÚŽASNÉ!!
Podle mě nejlepší kniha z celé ságy. A také moje nejoblíbenější kniha.
Kniha byla vážně nejkrásnější, nejdokonalejší a nejlepší co jsem kdy četla, dojala mě a zároveň mě i rozveselila, vážně překrásná. Takovéto pocity jsem z žádné knihy ještě neměla, nemám co vytknout. Překrásné.
Co dodat Harry je prostě nejlepší, nejdokonalejší, nejúžasnější.
Přesto, že má Souboj lepší hodnocení než Probuzení (které se mi líbilo) mě moc nenadchl. Měla jsem ho přečtený rychle, ale knížka mě moc nebavila. Neurazí, nenadchne.
Tuto knihu jsem si koupila před rokem, začala jsem jí číst, ale Elena mi nebyla vůbec sympatická tak jsem knihu odložila.
Nyní jsem neměla co číst tak jsem se rozhodla dát knize ještě šanci a jsem z ní úplně nadšená. Jak už jsem říkala, Elena mi byla zezačátku nesympatická, ale postupně jsem si jí oblíbila. Je to nenáročná kniha, ale zároveň jsem v některých chvílích byla napjatá. Knihu jsem měla přečtenou vážne za chvilku(asi 5 hodin). Vážně doporučuji.
Kniha je jedním slovem DOKONALÁ, bavila mě hned od první strany zamilovala jsem si všechny postavy. Také mě donutila se zamyslet nad životem. Líbí se mi, že kapitoly nejsou nijak extrémně dlouhé. Kniha se stala mojí nejoblíbenější a úplně jí miluju.Co se týče filmu tak mě trochu zklamal, ale určitě si přečtěte nejprve knihu.
Přečetla jsem Papírová města, která se mi neuvěřitelně líbila a k Vánocům jsem dostala Hledání Aljašky a Příliš mnoho Kateřin, jako první jsem se rozhodla přečíst Aljašku a docela mě sklamala nedokázala jsem se do ní za číst a Aljaška mi přišla velice nesympatická. Nakonec jsem knihu dočetla, ale narozdíl od Papírových měst jí neplánuju číst znova.