klaritkaa

Zajímavý pohled na fungování mocností. Ať se vedení ujme kdokoli, pořad se snaží nahrabat si pro sebe. A co zbytek? To je vlastně úplně jedno... proto, nechovejme se jako prasata!

Krása mladé lásky a jejího smutného konce kvůli studené války.

Silné vyprávění mladého studenta, který byl odvlečen do války. Hluboká myšlenka bezvýznamnosti válek...

Kniha příběhů několika žen, jejichž životy jsou propletené. Příjemné čtení na odreagování.

Z prvních stránek jsem nevedela, co od knihy čekat. Ale pak jsem knihu přečetla jedním dechem. Zub za zub.

Dneska už trosku knížka z ,,jiné doby,, ale pořad moc pěkná.

Velmi zajímavé čtení a líčení života v jiné kultuře.

Zábavná kniha, velmi čtivá, perfektní na odreagování. V určitých chvílích člověku ukápne i slza.

Velmi chytlavá kniha. Pokračování života Harryho a další zapeklitý případ.

Velmi čtivá kniha, jež popisuje život v koncentračním táboře a síle lidi žít a přežít.

Dlouho jsem se na Jo Nesba chystala a nezklamal. Rozhodně doporučuji přečtení

Velmi chytlavá kniha. Detektivka z 11. století plná nečekaných zvratů. Tým mladé lékařky, eunucha a detektiva hledají šíleného vraha malých dětí. Velmi doporučuji.

Pro milovníky tlapkove patroly hezké cteni.

Nenáročné čtení s krásným příběhem, v krásném prostředí Provance.

Pokračování života spisovatelky a její nový začátek ve Švýcarsku.

Zábavná, čtivá kniha, která poukazuje na hloupost lidí a (ne)funkčnost mocností.

Nádherná, chytlavá, romantická se šťastným koncem. Nemám slov:-)

Moc pěkně napsaná kniha z válečného období. Fantazie tady opravdu jede na plné obrátky. Ne vždy vše končí Happy endem, hlavně ne život. Konec opravdu dojemný, ale krásný.