kneslova komentáře u knih
Zajímavá a výborná kniha.
Tato kniha se mi nečetla dobře, Jodi Picoult je má oblíbená autorka, ale má knihy mnohem lepší.
kniha nabízí přesně to, co říká anotace
Výborné, jsem překvapená, že jsem dosud nic od autorky nečetla, doporučuju milovníkům fantasy, to vás bude bavit.
Krásku a zvíře čtu ve všech podobách, co kdy vyšly a tahleta je veskrze moderní a tak trochu převrácená. Ale to nevadí, čte se výborně. Narazila jsem na tuhle autorku a baví mě.
Autora jsem měla ve velké oblibě, což mě tak trochu přešlo díky snahám šokovat brutálními výjevy, ale tuhle knihu jsem zvládla docela dobře a je čtivá, napínavá a taky zajímavá.
Docela čtivá detektivka, zase trochu jiná, čte se dobře. Jo, celé je to trochu nadsazené, druhá část se mi líbila víc, thrillerem bych to nenazvala, ale to vůbec nevadí.
Tento příběh vyprávěn jiným způsobem mohl být mnohem lepší. Knihu jsem četla na základě doporučení, že se jedná o humor, je to i ve štítcích. Ale nejen, že to nebylo k smíchu spíše opak. Knih z psího pohledu existuje více a všechny mi připadají lepší než tento. Hlavní hrdina zbabělec, který se vypracoval na hrdinu,už ten pes měl lepší charakter.
Průměrná detektivka, která se dobře čte. Zpočátku mi připomínala Stepfordské paničky a to mne bavilo.
Ano, tady v této knize se dozvíte o chobotnicích všechno, co jste nevěděli. Mám ráda přírodopisné knihy a nikdy by mě nenapadlo, co všechno chobotnice umí a čeho jsou schopny
Hlavně první polovina byla velmi zajímavá, těžko si představit život reklúzy a vůbec v té době jak byly hlavně ženy nucené žít, velice čtivě napsáno
Mnoho informací, které je dobré znát, hlavně pro nastávající rodiče. A jsou to fakta nesmírně zajímavá
Musím se připojit k velké chvále, krásná kniha. Autor je milovník zvířat a je hezké vědět, že existují takoví lidé nejen pro ježky. Zajímavé, skvělé čtení.
Takové zajímavé povídání. Hned jsem si pustila video o Toweru a byli tam i krkavci. Paráda,
Tato kniha je pro české rodiny a české poměry naprosto dokonalá a moc hezká. Minimalismus je mi blízký a myslím v dnešní konzumní době dost užitečný.
Karel Kostka je zajímavý a velmi inteligentní člověk, slyšel jsem jeho vyprávění o tom jak knihy píše a to je taky dosti nevšední. Nicméně četla jsem jeho dvě knihy a mým oblíbeným spisovatelem se nestal. Ale tato mě docela chytla a je fascinující hlavně svým obsahem od začátku po poslední odstavec.Nakonec kdo ví? Klidně to tak mohlo být.
Hezké povídání o vlcích a jejich zvycích a o našich psech.