kneslova kneslova komentáře u knih

Hrad ve Skotsku Hrad ve Skotsku Julie Caplin

Takové milé ,nenáročné, předvidatelné čtení

02.12.2023 4 z 5

Na dně Temné řeky Na dně Temné řeky Leslie Wolfe

Dobra detektivka, lehce nadprůměrná

28.09.2023 5 z 5

Dokonalý plán Dokonalý plán Lee Child

Tohle je velmi povedený Jack Reacher, jako za stara přečetla jsem na jeden zátah

06.05.2023 5 z 5

Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

Pro mě překvapivě čtivá kniha, proto 5 hvězdiček

05.01.2023 5 z 5

Loutkové divadlo Loutkové divadlo M. W. Craven

Nejlepší na celé knize je dvojice vyšetřovatelů

18.11.2022 4 z 5

Hadí oči Hadí oči Isabella Maldonado

Velmi dobrá detektivka, já jsem spokojená, žádná nuda

24.07.2022 5 z 5

Nečekané přiznání Nečekané přiznání Lisa Regan

Velice slušná detektivka

10.04.2022 5 z 5

Kurátor Kurátor M. W. Craven

Velice sympatičtí vyšetřovatelé, to je jeden z velkých kladů této knihy. Dobře napsaná detektivka.

28.11.2021 4 z 5

Dům na samotě Dům na samotě Michaela Klevisová

Tato kniha se mi od autorky zatím líbila nejvíc . Ty koně a velmi zajímavé postavy, taková románová detektivka. Bavilo mě to…

29.08.2021 5 z 5

Její konec Její konec Shari Lapena

A mě se ta kniha líbila , jo četlo se to dobře , samé překvapeni, dobrý standard

21.08.2021 4 z 5

Chci tvůj život Chci tvůj život Amber Garza

Já jsem podobné téma už několikrát zpracované četla a mnohdy je tam obrat, který převrací pribeh úplně jinak než si čtenář doposud myslel. A tady je to taky tak, toto řešení mne opravdu nenapadlo, ale pak to začalo dávat smysl. Je to lepší průměr , stojí za přečtení

16.07.2021 4 z 5

Smrtelný hřích Smrtelný hřích Markéta Harasimová

Čtivá kniha, kde je do detailu prozkoumáno, co udělá zneužívání v rodině se všemi důsledky pro všechny zúčastněné...

12.05.2021 4 z 5

Svědectví o životě v KLDR Svědectví o životě v KLDR Nina Špitálníková

Název knihy přesně odpovídá obsahu a to není radostně čtení, je to pro nás těžko představitelné.

02.04.2021 5 z 5

151 dní Pacifickou hřebenovkou – Dobrodružství Holky s bucket listem 151 dní Pacifickou hřebenovkou – Dobrodružství Holky s bucket listem Lucie Kutrová

Čtu všechny knihy o této tématice, ke kterým se dostanu a tahle patří k těm lepším. Moc fajn se čte, autorka má skvělý humor.

08.02.2021 5 z 5

Bokovka Bokovka Barbora Vajsejtlová

Na této knize je znepokojivé jak je úplně ze života, naprosto realistická a poslední odstavec je dobré psycho. Další a už trochu jiný příběh by mohl dál pokračovat....

19.11.2020 4 z 5

Dej mamce pusu Dej mamce pusu Joy Fielding

Tak jak jsem četla tady v nějakém komentáři, přesně popsáno, co s člověkem udělá psychické týrání. Kdo nezažil, tomu se to jeví neuvěřitelně hloupé a nepochopitelné. Tohle mě na knize nejvíce zaujalo, jinak příběh průměrný, čte se celkem dobře.

10.08.2020 4 z 5

Fáma Fáma Lesley Kara

Možná to na 5 hvězdiček není, ale mě Fáma bavila. Sympatické postavy, anglické maloměsto a ta poslední stránka , super. Prima čtení.

17.02.2020 5 z 5

Nimbus Nimbus Neal Shusterman

Vynikající jako všechny knihy autora, zatím jsem se nikdy nezklamala. Lidstvo budoucnosti řízené umělou inteligencí, cech smrtek - báječné čtení . Ŕekla bych, že tentokrát se podařil takový konec, že budem netrpělivě očekávat další díl - už aby tu byl!

23.07.2019 5 z 5

Jak být šťastný Jak být šťastný Eva Woods (p)

Krásná a výjmečná kniha. Řekla bych, že by nezaškodilo si ji vždy tak 1x do roka přečíst.

07.04.2019 5 z 5

Občas lžu Občas lžu Alice Feeney

Je to takový dobrý psychologický thriller, čte se výborně a autorka nás překvapí mnoha nečekanými zvraty- čtete a to jak to vypadá, je ve skutečnosti jinak. Zkrátka každý občas lže.

07.04.2019 5 z 5