knihomolkadorfa komentáře u knih
Patrik Hartl mě hodně baví !! Odpočinkové, vtipné a v dnešní "divné" době super odreagování.
Super. Velmi čtivé od začátku až do konce. Je David opravdu nemocný nebo to na něj jen někdo hraje. Ale jaký by k tomu měl důvod? To nezjistíte, dokud si knížku nepřečtete.
Úžasná kniha. Četla jsem jedním dechem a i na slzičky došlo... Moc se mi líbila.
Přečteno na jeden zátah. Knížka na těžké téma, které mi ještě hodně dlouho bude ležet v hlavě.
Prostě Carter ! Vše dokonale promyšlené, napínavé, bez jediného hluchého místa a konec překvapivý, i když ... A možná už pro nás autor chystá další čtenářskou lahůdku :)
Parádní česká detektivka. Jen mě dost štval Beneš, a vlastně ani nevím proč :)
Příjemná, poklidná, česká detektivka. Perfektně vykreslené postavy i prostředí, vše do sebe logicky zapadlo. Chybělo mi jen trochu více napětí, ale byla jsem zvědavá, jak to celé dopadne. Vraha jsem neodhalila.
Knížka se mi dostala poprvé do ruky v 16 letech, kdy mi ji přinesla přítelkyně mého bratra s tím, že to si prostě MUSÍM přečíst. Přesto, že J.M.Simmel je můj oblíbený autor, myslím, že tato kniha je rozhodně jeho nejlepší a ráda se k ní čas od času vracím.
Další skvělý příběh od Michaely Klevisové. Sice mi ze začátku Josef Bergman chyběl, ale nakonec vše vyřešil tak, jak to umí jen on. Perfektní vykreslení postav, situací, drsná a ponurá atmosféra ostrova, to vše přispělo k tomu, že knížku nebylo možno odložit.
Důkaz, že i na pouhých 200 stranách se dá vytvořit zajímavý, napínavý a strhující příběh. A to vše bez potoků krve, překombinovaných a těžko uvěřitelných situací. Pan Goffa prostě umí a moc dobře ví, o čem píše. Skvělé !
Tento díl se mi zdál slabší než dva předchozí. Trochu moc překombinované a chaotické. Nicméně tu věčně uhoněnou a tak trochu šílenou Lottii mám ráda, takže se vrhám na další příběh.
Skvělé, skvělé, skvělé ! Přečteno na dva zátahy. Jen doufám, že bude ještě pokračování. Martin Goffa je podle mne jeden z nejlepších českých autorů detektivek.
Opět naprosto skvělá četba. Zajímavé téma i prostředí, vraha jsem neodhadla ani náhodou.
Drsné, zvrácené, místy dosti nechutné, překombinované. Ale velmi čtivé. Nakonec tak, jak to Keplerovci umí. Docela by mě zajímal jejich rodinný život a způsob jejich práce.
Knížku jsem měla v knihovně zamluvenou docela dlouhou dobu. A teď už vím proč :) Nesourodá a přesto skvěle se doplňující dvojice vyšetřovatelů, napětí a spád příběhu čtenáře nutí obracet jednu stránku za druhou. Jo a Tilly mě faaakt bavila.
Skvělá, perfektně napsaná detektivka, od které se není možné odtrhnout. Napětí gradovalo, takže jsem nešla spát, dokud jsem nedočetla. Jen na konci knihy, zřejmě vinou překladu, občas záměna jmen Jason a James. Doufám, že se se sympatickou Lottie ještě někdy setkáme.