knihomolkadorfa knihomolkadorfa komentáře u knih

Krvavý anděl Krvavý anděl Franck Thilliez

Ufff. Moje první setkání s tímto spisovatelem, ale určitě ne poslední. Skvělý thriller, ale opravdu hodně drsný a brutální. Nic pro slabší povahy. Takže si dám chvíli pauzu, než se pustím do jeho dalších knížek.

04.08.2019 5 z 5

Sklenice srdíček Sklenice srdíček Jennifer Hillier

Trochu pomalejší rozjezd, ale postupně vás příběh vtáhne a nepustí. A když už si myslíte, že všechno víte, konec vás dostane.

05.05.2019 5 z 5

Vražedná naděje Vražedná naděje Wendy Dranfield

Skvělé čtení. Škoda, že není k dispozici další díl.

18.08.2024 5 z 5

Smrtící volání Smrtící volání Angela Marsons

Opět velmi čtivé, krátké kapitoly, překvapivý závěr.

05.08.2023 5 z 5

Klekánice Klekánice Tereza Bartošová

Četba na jedno odpoledne, zajímavý námět, smutné čtení. Další autorčiny knížky si ráda přečtu.

04.07.2023 4 z 5

Hřích náš každodenní Hřích náš každodenní Dominik Dán

Hodně smutný a drsný příběh. První Dánovka, kterou jsem četla v češtině. U dalších se vrátím zase k originálu, prostě mi to k tomu pasuje líp.

24.01.2022 5 z 5

Mlčící žena Mlčící žena Karin Slaughter

Tak nebylo to úplně špatné, ale zbytečně natahované. Mám ráda tlusté knihy, ale tady by stačilo o 100 stránek méně a nic by se nestalo. Vraha jsem jsem tipovala. A trefila se.

24.10.2021 4 z 5

Zlámané kosti Zlámané kosti Angela Marsons

Tento díl trochu slabší, ale pořád skvělé čtení !

16.04.2021 4 z 5

Sběratelé zla Sběratelé zla Mark Griffin

Thriller přesně podle mého gusta. Promyšlené do detailů a vše do sebe zapadající. Detektiva Bishopa si prostě musíte zamilovat. Brala bych celou sérii s tímto sympaťákem. A Lee ...? No, tak to jsem nečekala. Snad už Mark Griffin chystá další příběh. Doporučuji !

21.03.2021 5 z 5

Temná tajemství Temná tajemství Hans Rosenfeldt (p)

Super detektivka. Sebastian je miláček a přirovnání 3D občas s chutí využívám :)

13.05.2020 4 z 5

Noc plná lží Noc plná lží Dominik Dán

Opět skvělý pan Dán a po zásluze plný počet hvězdiček.

07.04.2020 5 z 5

Záměna Záměna Caro Martini

Tak nenápadná obálka a tak super obsah. Vtipné, milé a samozřejmě i trošičku dojemné. Příběh, který pohladí, vyloudí úsměv a trošku napraví i "den blbec". ..."Máš na sobě bluetooth ?" "Ne blůzu a sukni"... Doporučuji.

26.12.2019 5 z 5

Primární důvěra - prst na spoušti Primární důvěra - prst na spoušti Martin Goffa

Skvělééé !!! Moc se těším na pokračování.

03.05.2019 5 z 5

Sucho Sucho Jane Harper

Drsná krajina, drsný příběh, sympatický hlavní hrdina. Dobré to bylo.

15.03.2019 5 z 5

Modlitba za mlčení Modlitba za mlčení Linda Castillo

Drsné, napínavé, strhující. Pokud nemáte na čtení dost času, ani se do toho nepouštějte. Příběh vás zcela pohltí a nepustí ...

16.09.2018 5 z 5

Má je vina Má je vina Clare Mackintosh

Knížku jsem si přečetla až na základě zdejších komentářů. A musím říct, že jsem dobře udělala. Napínavé psycho, kde nic není tak, jak se na první pohled zdá. Autorka si se čtenáři pěkně pohrává. Super !

15.09.2018 5 z 5

Oběť bez tváře Oběť bez tváře Stefan Ahnhem

Pro mne super příběh. Ano, je tam pár nelogických a pro mne zcela nepochopitelných situací a momentů. Ale jako celek mě velmi bavila. Originální téma a napětí, které nedovolí knížku odložit ...

21.04.2018 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Po Haně, která mě nadchla, jsem byla zvědavá na další knížku paní spisovatelky. Musím říct, že opět nezklamala. I přes velký počet osob a dlouhé časové období, jsem nenarazila na žádné hluché místo. Děj plynul pomalu a jistě a knížka mě moc bavila.

14.01.2018 5 z 5

Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Pomocnice se mi hodně líbila, ale tohle je ještě mnohem lepší !! Příběh chytí od první stránky a ten konec ... Super čtení !

28.07.2024 5 z 5

Spletité lži Spletité lži Angela Marsons