knihomolkadorfa knihomolkadorfa komentáře u knih

Sněžná slepota Sněžná slepota Ragnar Jónasson

Takové nemastné neslané. Měla jsem ji půjčenou z knihovny, jinak by mi bylo líto peněz. Nebavila mě.

02.07.2019 2 z 5

Ztracená Ztracená Anna Ekberg

Přečteno za dva dny. Dobré to bylo.

30.06.2019 4 z 5

18 pod nulou 18 pod nulou Stefan Ahnhem

Perfektní ! Napínavé, propracované, mrazivé a ten konec ? Těším se na další knížku.

28.06.2019 5 z 5

Žárlivka Žárlivka Lenka Pastorčáková

Tak tohle bylo něco. Už dlouho mi nebyla hlavní postava tak nesympatická, jako právě Renáta. Měla jsem na ni takový vztek, že bych s ní nejraději zatřásla, aby se už konečně probrala. Zvlášť poté, co mi došlo, proč se nejspíš odmlčela Mony. Autorce se podařilo všechny postavy vykreslit tak plasticky a reálně, že na tento příběh jen tak nezapomenu. Život se žárlivcem prostě není k žití. Další knížku od paní autorky si určitě přečtu.

27.06.2019 4 z 5

Zádušní mše za hraběnku Zádušní mše za hraběnku Jiří Holub

Krásný příběh o těžké době. Ovšem Prostě na mě zapomněli se mi líbila trochu víc.

20.06.2019 4 z 5

Žena v černém Žena v černém Susan Hill

Pro mne zklamání. Moc popisu, málo akce. V 99 % se mi vždy více líbí kniha než film, tady je to, bohužel, opačně.

18.06.2019 2 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Jako duchařina mi to nepřišlo vůbec, možná trochu horror. Podle komentářů jsem čekala něco víc. Ale četla se dobře.

18.06.2019 4 z 5

Prostě na mě zapomněli Prostě na mě zapomněli Jiří Holub

Moc hezké vyprávění. I když smutné a konec opravdu velmi mrazivý. Knížku jsem si půjčila na základě zdejších komentářů a i díky nim jsem objevila českého autora, jehož další knížky si ráda přečtu.

16.06.2019 4 z 5

Nechtěné Nechtěné Emily Gunnis

I když je příběh fiktivní, běhá z něho mráz po zádech. Mne jako matku a babičku velmi zasáhl.

10.06.2019 5 z 5

Prokletá krev Prokletá krev Sabine Thiesler

První půlka knihy mě moc nezaujala, ale čím déle jsem četla, tím obsah nabíral větší a větší grády. Děsivé na tomto příběhu ovšem je, že se úplně klidně může stát i ve skutečnosti. Zajímal by mě další osud Ediho.

02.06.2019 4 z 5

Přiznat vinu Přiznat vinu Martin Goffa

Knížku jsem si koupila hned jak vyšla, ale čtení jsem pořád odkládala. Věděla jsem, že v ní nebude můj oblíbený Miko a trochu jsem se bála, že budu zklamaná. Ovšem opak je pravdou. Škoda, že mám k dispozici pouze 5 hvězdiček, určitě bych dala víc. Goffa prostě umí !!!

30.05.2019 5 z 5

Boty do nebe Boty do nebe Jarmila Pospíšilová

Příjemná nenáročná detektivka. Vraha jsem odhalila velmi brzy, ale Marie a postavy vyšetřovatelů jsou sympatické. Na volné odpoledne dobrá četba.

21.05.2019 3 z 5

Dítě Dítě Fiona Barton

Kdyby knížka měla o pár stran méně, asi by to vůbec nevadilo. Ovšem čím blíže ke konci, tím napínavější. Dobré čtení.

18.05.2019 4 z 5

Primární důvěra - úhel pohledu Primární důvěra - úhel pohledu Martin Goffa

Skvělé, skvělé, skvělé ! Přečteno na dva zátahy. Jen doufám, že bude ještě pokračování. Martin Goffa je podle mne jeden z nejlepších českých autorů detektivek.

13.05.2019 5 z 5

Půlnoční vrah Půlnoční vrah Veronika Černucká

1. byla jsem ráda, že je to česká detektivka, takže jsem se v množství postav dokázala zorientovat
2. Tara je mi děsně nesympatická a vlastně ani nic moc nevyšetřovala
3. byla jsem fakt zvědavá, kdo je Půlnoční vrah, pachatele a motiv jsem neodhalila
4. četlo se to dobře

12.05.2019 4 z 5

Hlas kukačky Hlas kukačky Hana Marie Körnerová (p)

Skvělá knížka od skvělé autorky. I když ... tato se mi, nevím proč, líbila asi nejméně.

09.05.2019 4 z 5

Sklenice srdíček Sklenice srdíček Jennifer Hillier

Trochu pomalejší rozjezd, ale postupně vás příběh vtáhne a nepustí. A když už si myslíte, že všechno víte, konec vás dostane.

05.05.2019 5 z 5

Primární důvěra - prst na spoušti Primární důvěra - prst na spoušti Martin Goffa

Skvělééé !!! Moc se těším na pokračování.

03.05.2019 5 z 5

Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Pro mne trochu zklamání. Dvě předešlé knížky od tohoto autora se mi líbily mnohem víc.

25.04.2019 3 z 5

Hortenziová zahrada Hortenziová zahrada Marie Lamballe (p)

Nechala jsem se zlákat obálkou, která je opravdu krásná. Takže jedna hvězdička za obálku, druhá za linku z minulosti. Bohužel, jinak je to nuda.

24.04.2019 2 z 5